Egy éves kisfiút mennyire visel meg ha az anyja otthagyja az apját és csak 2 hetente látja egyszer?
Figyelt kérdés
2015. márc. 18. 09:33
21/25 A kérdező kommentje:
Mert egy kapcsolat elején minden szép és jó. Nem akarunk tudomást venni a másik hibájáról. Pedig lehetnek árulkodó jelek.
Nem ver, nem bánt. Akkor már nem lennénk együtt.
2015. márc. 19. 07:46
22/25 anonim válasza:
Azért mielőtt összekötjük az életünket - főleg egy gyerekkel- megismerjük valamennyire a másikat. Nem vesz semmibe" - te érted őt? tiszteled? szereted? Meg kell próbálni két oldalról helyreállítani, ami kibillent.
23/25 A kérdező kommentje:
Igen. Szeretem. Tisztelem, de nem értem.
Úgy érzem visszafelé ez nem működik.
Hosszú történek ez az egész. Ha érdekel írj és privátba leírom.
2015. márc. 19. 08:02
24/25 anonim válasza:
Ez nem fekete, vagy fehér. Nem lehet azt mondani, hogy semmi baja nem lesz ettől a későbbiekben, úgy ahogy azt se hogy lelki nyomorék lesz. Ki így reagál, ki úgy. Én mondjuk eleve nem tartom jónak ezt a két heti láthatást amit a magyar jog általában meghatároz, baromság. Egy gyereknek ugyanúgy szüksége van mindkét szülőre csak sokszor az anya tiltja az apától és hivatkozik a kétheti láthatásra, de a gyerek igényelne többet. Szerintem a legjobban akkor cselekszel ha kilépsz a kapcsolatból, hogy megpróbálod teljesen külön kezelni a saját sértettségedet és a gyerek érdekeit. A gyerek érdeke, hogy főleg a vele kapcsolatos dolgokat a későbbiekben is meg tudjátok normálisan beszélni. Ki kell alakítanotok egy normális viszonyt a későbbiekben, ahol neked is engedned kell és neki is és meg kell értetni vele hogy mindentől függetlenül a gyerek kell hogy az első helyen álljon. Itt engedned kell neked is és nem hivatkozni a kétheti láthatásra, igenis tartsa a gyerek a kapcsolatot az apjával a mindennapokban is. Akár egy délutáni játszótér, menjen onnan is néha majd bölcsibe/oviba, érezze otthon magát a gyerek mindkét szülőnél. Ebben az esetben biztosan kevésbé sérül, ha sérül is. Nálunk legalábbis így volt és semmi bajunk. Sőt volt olyan időszak mikor nem volt kedvünk apához menni, igazából nem volt indok csak kezdtek úgy elmaradozni a látogatások, de anya mondta hogy igenis menjünk csak, ez nem kedv kérdés. Szóval igaz nem jöttek ki annyira egymással a szüleim, de soha nem hallottam hogy egy rossz szót is mondott volna anya apára, vagy fordítva nekünk. Míg együtt éltek állandó volt a veszekedés, verekedés, utána jobb lett mindenkinek, de uszítani soha nem uszított minket egyik se a másik ellen.
25/25 anonim válasza:
18-as Orsika: ocsmány, trágár privit nem kértem, mellőzd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!