Kedves Anyukák/Apukák! Szerintetek a baba/kisgyermek mennyi idős korától "egészségtelen" az, ha látják a szüleiket meztelenül? Természetesen nem intim együttlétekre gondolok, csak arra, ha pl. reggel előtte öltözöm át, stb.
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 12:12
11/15 anonim válasza:
Én sem láttam apámat meztelenül soha, anyukámat viszont igen /nő vagyok/, nekem mégis az a természetes, hogy a fiam előtt nem bujkálunk, hanem természetes a meztelenség. Nem is szándékozom előtte takargatni magam, legyen teljesen természetes.
12/15 anonim válasza:
Aput sosem láttam mesztelenül, anyut párszor, bátyámat sosem. Mivel a fiam egész nap tapad rám, egy percre sem hagy magamra, nehéz lenne megoldanom, hogy ne lásson, meg őszintén eszembe se jutott, hogy jobb lenne ha nem lát.
13/15 anonim válasza:
33 éves vok,7 éves a fiam,4 hós a lányom.nem bújkálunk,igy ők se lesznek gátlásosak!apámék előtt a mai napig elviharzok egy bugyiba,ezt szoktuk meg.
14/15 anonim válasza:
én és a férjem minden este együtt fürdünk a két éves lányunkkal. Azt nem tudom, hogy ez meddig lesz így. Szerintem ez nem befolyásolja a gyerek fejlődését.
15/15 anonim válasza:
MIT VAGYTOK ODA????????????????????????HA FIU HA LANY LATHATJA MINDKET SZULOT MEZTELENUL KB 16 EVES KORAIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ES HA LATJA AZTAN IS AKKOR MI VAN?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!