Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kedveltessem meg az...

Hogyan kedveltessem meg az 5,5 hos fiammal a zoldséges dolgokat?

Figyelt kérdés
4,5 hosan kezdtem a kostoltatást,még szopizik,de 1 kaját már kiváltotttam neki,mert nincs elég tejem,és este kap tápszert.A gyumolcsokkel mindne oké,johet neki bármilyen,de a zoldséges nem kell neki.Már probáltam én fozni,vettem uvegeset sok félét kostoltattam neki,de egyik sem kell.Hogyan folytassam így a kostoltatást?Csak gyumolcsoket nem adhatok neki honapokig.
2010. febr. 16. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Keverj a zöldségekhez gyümölcsöt! eleinte több legyen a gyümölcs, mint a zöldség, aztán fokozatosan csökkentsd az arányát a zöldség javára :)
2010. febr. 16. 10:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbáld keverni a gyümölcshöz mindig egy kevés zöldséget is. Alma krumplival, répával, sült céklával... Először csak egy keveset tegyél hozzá a zöldségekből, aztán növeld az arányát, ha már elfogadta.
2010. febr. 16. 10:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Na én pont így jártam!a gyümit imádja, de a sütőtököt az istenért sem ette meg!összekevertem almát sütőtökkel s lám megette!:)és már megeszi külön is a sütötököt:)
2010. febr. 16. 11:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Én babám 6 hós,2 hete eszegetünk,a zöldséget,gyümivel keverve sem ette meg,mire rájöttem hogy a krumplit útálja,ezért rízst,rizspelyhet,rizskrémet vagy sinlackot használok krumpli helyett,majd 1 hónap múlva,elkezdem a habarásos,husis dolgokat.
2010. febr. 16. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!