Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hányszor keltek éjszaka 8...

Hányszor keltek éjszaka 8 hónapos babátokkal?

Figyelt kérdés

Mi 4x-5x. Enni csak ritkán kér éjszaka, az esetek 20%-ában. Legtöbbször csak tea kell neki, vagy a cumija, illetve kitakarózik és ez ébreszti fel. Ha nem alszik vissza, magam mellé veszem és fél percen belül alszik is.

Viszont a sok ébredés miatt nem tudja kipihenni magát...

2015. márc. 14. 21:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Köszi, így már értem, hogy megindokoltad! :)

(Mondjuk kérdés, hogy önálló alvásnak nevezhető-e, ha 4-5x ébred szegényke :( )

2015. márc. 15. 19:21
 22/24 anonim ***** válasza:
nekem az a tapasztalatom hogy az a baba, aki nem tud onalloan elaludni (ill. se nem cumis se nem ujjszopos) az egyutt alvasnal is min. 2-szer kel, illetve en legalabb 7-szer keltem mikor magam melle vettem. katasztrodmfa volt raadasul 2 nap alatt raszokott h mellettem alszik, ugy kellett vissza szoktatni. szoval senkinek nem javasolom az egyutt alvast gyakori ebredesre iranyulo megoldaskent.
2015. márc. 15. 20:44
 23/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom, azért minden baba más.

7x kelni, az iszonyat lehetett :/// engem az is megvisel, ha egyszer megébred, nem tudom, az első pár hetet hogy csináltam végig.

Kitartás mindenkinek.

2015. márc. 15. 21:09
 24/24 anonim ***** válasza:

Mindenki felébred éjjel többször is. Felnőtteknél ez nem feltűnő, mert egyrészt már rutinosan visszaalszik és nem is emlékszik rá, vagy tud valamilyen módszert, amivel visszaaltatja magát. Iszik valamit, bekapcsolja a tévét/rádiót, meditál, stb.

A babáknál ez tanulási folyamat, kinek korábban, kinek később sikerül elsajátítania.

A kérdés az, hogy pontosan milyen körülmények között alszik és milyen körülmények között kel? Milyen a szoba hőmérséklete? Nem fázik/nincs melege?

Valóban ébren van, vagy félálomban ad ki hangot? Ha sötétben, csendben settenkedve (zokniban!!) bemész, akkor reagál a jelenlétedre? Felnéz, hanggal jelzi, hogy felismert?

Én is lyukra futottam párszor. Kicsit sírt, berongyoltam, mozdulatlanul feküdt, meg se rezzent a jelenlétemre. Amikor tényleg ébren van, akkor felnyomja magát és felém néz, vigyorog. Szóval az alvó gyerekre törtem rá, győztem kisettenkedni.

2015. márc. 15. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!