Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hányszor keltek éjszaka 8...

Hányszor keltek éjszaka 8 hónapos babátokkal?

Figyelt kérdés

Mi 4x-5x. Enni csak ritkán kér éjszaka, az esetek 20%-ában. Legtöbbször csak tea kell neki, vagy a cumija, illetve kitakarózik és ez ébreszti fel. Ha nem alszik vissza, magam mellé veszem és fél percen belül alszik is.

Viszont a sok ébredés miatt nem tudja kipihenni magát...

2015. márc. 14. 21:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
63%
Egyszer sem.
2015. márc. 14. 21:34
 2/24 anonim ***** válasza:
71%
2szer-3szor kelt ennyi idősen. De ő szopizott, éhes volt. Nappal minden érdekelte, csak az evés nem. Kitakarózásra nem lehet megoldás a hálózsák? Világító cumi? Azt maguktól is megtalálják általában. Hátha segít.
2015. márc. 14. 21:43
 3/24 anonim ***** válasza:
35%

Egyszer sem

nem is értem érdező babája, hogyhogy nem alszik

van normális napirendetek? a babától ne várd, hogy majd kialakítja magának.

2015. márc. 14. 21:48
 4/24 A kérdező kommentje:
A hálózsák beszerzése már folyamatban van. Világító cumin nem gondolkodtam még, de köszönöm a tippet.
2015. márc. 14. 21:49
 5/24 anonim ***** válasza:
84%
Legalább egyszer felkel szopizni.
2015. márc. 14. 21:52
 6/24 anonim ***** válasza:
85%
az én fiam még csak 7 hós múlt, de egyszer kel enni, meg 1-2x csak úgy felnyöszörög, van hogy oda sem megyek, van hogy csak cumit adok neki és alszik
2015. márc. 14. 21:56
 7/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Dettó.

És van napirendünk. És nem én alakítottam, csak alkalmazkodtam, illetve finomítottam rajta. Szerintem élhető napirend. :)

2015. márc. 14. 21:59
 8/24 anonim ***** válasza:
94%
egyszer sem ébred fel.
2015. márc. 14. 22:36
 9/24 anonim ***** válasza:
97%

Egyszer sem.

Halvány kísérőfény van a szobájában, körvonalakat látni. Vizes cumisüveg az ágyában, ha szomjas lenne, kiszolgálja magát, de éjjel nem nagyon szokott inni (látom, hogy nem fogy reggelre, csak ritkán). Illetve hálózsák, azt nem rúgja le magáról. A cumiját is önkiszolgáló üzemmódban használja. A feje környékén van, megfogja, beteszi a szájába, ha kell.

Nem alszik túl melegben? Amiatt is ébredhet és lehet szomjas. Próbáld meleg hálózsákban, 18-19 fokban altatni.

2015. márc. 14. 22:47
 10/24 anonim ***** válasza:
97%
Még annyit, hogy normális, hogy álmukban nyöszörögnek, nyígnak néha a babák. Ha nem kifejezetten sír, akkor ne menj be, mert lehet, hogy félálomban ad ki hangot és az ébreszti fel, hogy kiveszed. Ezt nem tudom, mert nem írtad, hogy miként jelzi az ébredését.
2015. márc. 14. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!