Hányszor keltek éjszaka 8 hónapos babátokkal?
Mi 4x-5x. Enni csak ritkán kér éjszaka, az esetek 20%-ában. Legtöbbször csak tea kell neki, vagy a cumija, illetve kitakarózik és ez ébreszti fel. Ha nem alszik vissza, magam mellé veszem és fél percen belül alszik is.
Viszont a sok ébredés miatt nem tudja kipihenni magát...
Egyszer sem
nem is értem érdező babája, hogyhogy nem alszik
van normális napirendetek? a babától ne várd, hogy majd kialakítja magának.
Kedves utolsó! Dettó.
És van napirendünk. És nem én alakítottam, csak alkalmazkodtam, illetve finomítottam rajta. Szerintem élhető napirend. :)
Egyszer sem.
Halvány kísérőfény van a szobájában, körvonalakat látni. Vizes cumisüveg az ágyában, ha szomjas lenne, kiszolgálja magát, de éjjel nem nagyon szokott inni (látom, hogy nem fogy reggelre, csak ritkán). Illetve hálózsák, azt nem rúgja le magáról. A cumiját is önkiszolgáló üzemmódban használja. A feje környékén van, megfogja, beteszi a szájába, ha kell.
Nem alszik túl melegben? Amiatt is ébredhet és lehet szomjas. Próbáld meleg hálózsákban, 18-19 fokban altatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!