Második babátokkal hogyan és mikor (éjszaka, napközben) indult meg a szülés?
Éjszaka, úgy, hogy nappal is éreztetek készülődést már? (erősebb méhösszehúzódások pl. vagy nyákdugó távozott?)
Vagy hirtelen jött a szülés?
Vagy napközben indult?
Nekem a kiirt nap előtt már 4 héttel voltak jósló fájásaim, és annyira intenzivek voltak, és pontosak, hogy már majdnem elindultunk a kórházba, de elmultak. Ezek éjszaka jöttek, hol kevesebb, hol több ideig tartott, de az utolsó héten már nem volt, csa a hasam keményedett rendesen.
Aztán hétfőn mentem vizsgálatra (szerdára voltam kiirva), és már nem engedett el a z orvos, mert 2 ujjnyira ki voltam tágulva, igy burkott repesztett, majd oxitocint kaptam, és 3 és fél óra alatt megszültem.
Pedig az első szülésem spontán indult, de a kisasszony jól érezte magát odabent, 3, 84 kg-ig hizott :)
Szia!
Nekem hajnalban, fél 5 körül kezdõdött. Elõzõ nap nagyon rosszul voltam, iszonyatosan fájt a fejem, az sem segített, hogy kicsit lepihentem. Aztán este azért lecsillapodott annyira, hogy még tudtam aludni a nagy munka elõtt :) Jóslófájásaim nem voltak (az elsõvel sem), csak a nyákdugó ment el 5 nappal szülés elõtt.
Szia! Én a másodiknál nem találkoztam a nyákdugóval. Semmi jele nem volt, egyszerűen csak jöttek szabálytalan időközönként keményedések 15-kor. De még azzal lementem játszóra :o)
Aztán amikor kezdett fájni bementünk a kórházba, akkor volt 3 ujjnyi (18,30). Burokrepesztés, attól beindult rendesen...
20,09-kor megvolt.
Szép szülést :o)
Igazából nem érzek semmi készülődést, azért is érdekel, hogy a másodikkal esetleg hirtelenebb a szülés megindulása, vagy sem. Elsővel előző hetekben is már, és előtte pedig napokon át éreztem ahogy fokozatosan készülődött a testem a szülésre. Most lassan itt a kiírt időpont és semmi jele nincs. Se erősebb , se sűrűbb méhösszehúzódások, se nyákdugó, semmi.
Köszi a válaszokat!
16,28-as vagyok.
Én egy nappal hordtam túl, és így sem éreztem készülődést.
Ügyik legyetek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!