Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hányszor keltek éjszaka 8...

Hányszor keltek éjszaka 8 hónapos babátokkal?

Figyelt kérdés

Mi 4x-5x. Enni csak ritkán kér éjszaka, az esetek 20%-ában. Legtöbbször csak tea kell neki, vagy a cumija, illetve kitakarózik és ez ébreszti fel. Ha nem alszik vissza, magam mellé veszem és fél percen belül alszik is.

Viszont a sok ébredés miatt nem tudja kipihenni magát...

2015. márc. 14. 21:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%
2 óránkét ébred, anyatejes. (szóval szopunk)
2015. márc. 14. 23:41
 12/24 anonim ***** válasza:
34%

Próbáld meg, hogy együtt alszotok egész éjjel. Rád hangolódik, és kialussza magát. Aztán pár nap múlva megpróbálhatod, hogy alszik-e a kiságyban.

Vagy úgy megszereted az együttalvást, mint én... ;) és akkor a kiságyat remekül lehet használni játéktárolásra. :D

2015. márc. 14. 23:43
 13/24 anonim ***** válasza:
43%

egy honapja még 4-5szor keltunk. aztan megelegeltem es alvas treningel elertuk h poccre elalszik egyedul.cumival (nem, ehhz nem kellett napokig sirni hagyni).

azota naponta 12-13 orat alszik (azelott 8-9et!!!), es egyszer kel ejjel. par napja eszrevettem hogy ez az egy keles.is.elmarad, ha nem kap tejpepet este...ugy latszik.nagyon szomjas ra. most ki fogom probalni h fozeleket adok.

2015. márc. 15. 06:38
 14/24 anonim ***** válasza:
8 hetes kora óta nem kel éjjel a fiam.
2015. márc. 15. 07:17
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért kellett az együtt alvást lepontozni. Tök jó dolog, és hathetes kora óta így vagyunk. Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor keltünk azóta éjjel. Ma 5 hónapos. Szerintem egy próbát megér.:)
2015. márc. 15. 08:14
 16/24 anonim ***** válasza:
detto 8 hetes kora ot nem kel fel éjjel a fiam. az alvástréningrol csak késobb értesultem, de meglepo modon mi azt 8 hetesen elkezdtuk :D csak éppen nem tudtuk, hogy annak neve is van, ha jol csináljuk :D 10 honapos most.
2015. márc. 15. 09:27
 17/24 A kérdező kommentje:

Kedves 15-ös! Nem én pontoztalak le, zöld pacsit adtam mindenkinek.

Szoktunk együtt aludni, tegnap éjjel is velem aludt. :) Csak az a baj ezzel, hogy én nagyon forgolódós vagyok, amivel zavarom őt. De szeretek vele aludni. :)

2015. márc. 15. 09:27
 18/24 anonim ***** válasza:

6os vagyok.

tegnap éjjel kb 3x kelt plusz 1x enni és 5kor már csacsogott :) nem rég kezdett felállni kapaszkodva így ahogy nyílik a szeme már pattan és mászik is legyen éjjel vagy nappal, éjjel is arra keltem hogy kilóg a feje az ágy felett :) plusz szerintem a fogai is mocorognak neki. tehát szuper éjszakánk volt :) de átlag és a normális az 1x kajálás éjjel :)

2015. márc. 15. 13:53
 19/24 anonim ***** válasza:
megint 6os vagyok. én is gondolkodtam az hogy magam mellé veszem, de annyit mocorog éjjel, hogy félek hogy leesne. tehát én nem merem meglépni, de kényelmesebb lenne mert tényleg sokszor elég ha megsimizem. és persze kiságy függő. még a babakocsiban, séta közben sem alszik el 1.5 órából max 20percet.
2015. márc. 15. 13:55
 20/24 anonim ***** válasza:

ha a baba csak mellébújással tud aludni, mert születésétől úgy nevelik, akkor semmi gond vele.

de helytelen olyan tanacsot adni vkinek, akinek a babaja mar onalloan alszik, hogy vegye maga melle. felborul a baba es az anya nyugalma tole. ezert pontoztam le a valaszod, mert ugy gondolom nem hasznos.

(de en legalabb valalom es indoklom a lepontozast)

2015. márc. 15. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!