Hányszor keltek éjszaka 8 hónapos babátokkal?
Mi 4x-5x. Enni csak ritkán kér éjszaka, az esetek 20%-ában. Legtöbbször csak tea kell neki, vagy a cumija, illetve kitakarózik és ez ébreszti fel. Ha nem alszik vissza, magam mellé veszem és fél percen belül alszik is.
Viszont a sok ébredés miatt nem tudja kipihenni magát...
Próbáld meg, hogy együtt alszotok egész éjjel. Rád hangolódik, és kialussza magát. Aztán pár nap múlva megpróbálhatod, hogy alszik-e a kiságyban.
Vagy úgy megszereted az együttalvást, mint én... ;) és akkor a kiságyat remekül lehet használni játéktárolásra. :D
egy honapja még 4-5szor keltunk. aztan megelegeltem es alvas treningel elertuk h poccre elalszik egyedul.cumival (nem, ehhz nem kellett napokig sirni hagyni).
azota naponta 12-13 orat alszik (azelott 8-9et!!!), es egyszer kel ejjel. par napja eszrevettem hogy ez az egy keles.is.elmarad, ha nem kap tejpepet este...ugy latszik.nagyon szomjas ra. most ki fogom probalni h fozeleket adok.
Kedves 15-ös! Nem én pontoztalak le, zöld pacsit adtam mindenkinek.
Szoktunk együtt aludni, tegnap éjjel is velem aludt. :) Csak az a baj ezzel, hogy én nagyon forgolódós vagyok, amivel zavarom őt. De szeretek vele aludni. :)
6os vagyok.
tegnap éjjel kb 3x kelt plusz 1x enni és 5kor már csacsogott :) nem rég kezdett felállni kapaszkodva így ahogy nyílik a szeme már pattan és mászik is legyen éjjel vagy nappal, éjjel is arra keltem hogy kilóg a feje az ágy felett :) plusz szerintem a fogai is mocorognak neki. tehát szuper éjszakánk volt :) de átlag és a normális az 1x kajálás éjjel :)
ha a baba csak mellébújással tud aludni, mert születésétől úgy nevelik, akkor semmi gond vele.
de helytelen olyan tanacsot adni vkinek, akinek a babaja mar onalloan alszik, hogy vegye maga melle. felborul a baba es az anya nyugalma tole. ezert pontoztam le a valaszod, mert ugy gondolom nem hasznos.
(de en legalabb valalom es indoklom a lepontozast)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!