Libero vagy lidl saját márkás pelusa a jobb?
Nalunk a pampers lett a nyero. Ugyanolyan jol szivja es tartja a nedvesseget, mint a libero, csak joval puhabb, rugalmasabb, a gyerek jobban viseli.
Lidlset nem probaltuk.
Egyértelműen a liberó a jobb, ha az ár nem számít.
Nem értek egyet az előző hozzászólóval. a lidl új, vékony pelusa egy nagy 0. A hagyományos, nagy kiszerelésű vastagabb, viszont jó. Persze az sem mindegy mekkora babára adod. Amíg egyhelyben marad, addig jó lehet a vékony is, viszont ha állásból pl seggre csücsül képes szétszakadni ha van benne egy kis pisi.
Nekünk a Lidl-is nem vállt be, elég hamar átázott.. Még mindig van belőle mert a kicsi születésekor kaptuk, "most 3 hós" vész tartalékba. Sztem soha nem fogok hozzányúlni:)
A libero szintén kilőve. Szerintem túl merev volt az anyaga és vastag. Nem jött be. Én azt terveztem,hogy majd "liberosak" leszünk de nem:)
Nekünk a pampers vált be nagyon nagyon:) Én arra szavazok.
Lidl-t még nem próbáltam, de a Libero is olyan furcsán alakult nálunk. A 3-asból mindig kifolyt a pisi, a 4-es mérettel még sosem volt ilyen gond. De szerintem is legjobb a Pampers.
A Lidl-öst majd szeretném kipróbálni, ha legközelebb eljutok, tuti veszek egy csomaggal (a városunkban nincs), de melyiket, kis vagy nagy csomagot? Ahogy olvasom, eltérnek a vélemények! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!