Melyik a jobb? Ha napközben a kislányom mindig a saját helyén, a saját kiságyában alszik vagy ha mindenhová leteszem, pl. ülőgarnitúrára a későbbiekre gondolva, hogy bárhol el tudjon aludni?
Szia!
Az én kisfiam csak akkor van a saját ágyába ha alszik. Kint szokott lenni elem a nagyszobába a franciaágyon, játszószönyegen, pehnőszékbe (ez azért is praktikus mert ha pl kimegyek a konyhába akkor csak megfogom és viszem magammal.)
Szia!
Nalunk is a kisagy az esti nagy alvast jelenti, ha oda rakom le, mar tudja hogy most "hosszut" alszunk es nincs is gond az elalvassal. Napkozben nekem is a franciaagyon szundizik vagy a babakocsiban.
3 honapos kisfiu anyukaja
Nekem is csak a kiságyban alszik, vagy a hordozóban a kocsiban. Pedig 2 hónapos koráig a pihenőszékben, v babakocsiban aludt, és egyszer csak beszokott a kiságyba.
Mostmár ha álmos, berakom, cumika, és alszik.
4 és fél hónapos
De ha neked elslszik bárhol, akkor nem fontos csak a kiságyban altatni. Nekem nem aludt el, csak ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!