Mit tehetnék, hogy a 7 hónapos babám ner keljen fel ilyen sürün?
Figyelt kérdés
Valaki adhatna jó tippet,aki ilyen cipöbe jár.Rebeka 7 hónapos lessz szerdán.4 hónapja min.5x felébred.Szopizik pár kortyot,e´s alszik tovább.Cici nélkül csak sír.Nem jó neki a cumi,sem a tea.Már nagyon fáradt vagyok.Már van 2 foga.Nem hinném,hogy attól lenne.2008. aug. 25. 14:46
1/4 anonim válasza:
Veled alszik? Mert akkor lehet, hogy érzi a tejcsi szagát..., be kellene szoktatni a saját ágyába.
2/4 A kérdező kommentje:
Saját ágyban alszik.Néha rakom be a nagyágyba,mikor már nagyon fáradt vagyok felkelni.Már tényleg nagyon fárasztó hónapok óta 2 óránként kelni...
2008. aug. 25. 15:43
3/4 anonim válasza:
Egy cipőben járunk. mi 5 és fél hósak leszünk a héten, és kb. 4 hónapja kelünk gyakran. Nekem az vált be, hogy mellettem alszik, így akár vissza is alszunk közben mindketten. (Nem vagyok egy forgolódós fajta.:)) Én sem vagyok kipihent, de így el lehet viselni. Viszont azt vettem észre, hogy mikor nem volt olyan meleg, ritkábban ébredt fel pár napig. Illetve épp ma éjszaka figyeltem meg, hogy felébredt, és szokás szerint forgolódott oldalra (felém), és odatettem a kezem a karjához, vagy a lábam a lábához, erre megnyugodott,hogy ott vagyok és rögtön elaludt. Ezt 2-3-szor is eljátszottuk, és most kevesebb szopi volt.
4/4 anonim válasza:
Próbáld meg hogy egy nappali alvást elhagysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!