Szerintetek is sok? Többi lent
hát a lányom anyatejes, de 7 hónaposan volt 7 kg (3,6 kg-al született) szerintem nagyon sok a 7 kg, még akkor is ha nagy súlyú, havi 1 kg-nál nem kellene többet híznia...teából milyet iszik, cukrosat?
Végül is mindegy, nem kell megvonni tőle a tápszert, majd ha elkezd mozogni, illetve zöldséget, gyümölcsöt enni, lelassul a hízása, de cukros innivalókat legalább ne adj neki.
Cukormentes teát iszik
köszönöm a válaszokat
Sok-nem sok, ő ennyi.:D Mit csinálsz vele, megvonod tőle a tejet?:D Kis duci, na és, majd megnyúlik, ha elkezd mozogni. Első lányom 3460g-mal született 38 hétre, 2. lányom 3165-tel 38 hétre. 8 hetes korukra kábé egy súlyúak voltak. 4.5 év van közöttük. Sőt, a 2. lányom pár grammal beelőzte! Most még csak 12 hetes, nem tudom, később majd hogy alakul. És hosszra is behozta a lemaradást, mert 1. lányom 56cm-rel született, ő 49-cel. Kábé ilyenkor az első lányom 57cm volt, a 2. most 56cm. Annyira változó ütemben tudnak nőni.
Ha éhes, adni kell neki. Vannak nagyobb és kisebb étkű babák. Első babám lusta volt szopni, kicsiket szopizott sűrűn. 2. babám nagyokat szopizik...hát ő is elég sűrűn:D
Én is marha sokat idegeskedtem hogy milyen nagy a lányom. De erre még rátett a doki meg a védőnő hogy sok és ne etessem annyit. De ha ő ennyit kér akkor adj neki annyit.
Lányom most 17 hónapos és 15 kg. Több az átlagnál de ez van. 8 hetesen volt 6800 g. 4520 al született. Ahoz képest nem volt megkésve semmivel. 3,5 hónaposan oda vissza forgott. 6 hónaposan felült mászott. 8 hónaposan felállt 10 hónaposan stabilan ment.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!