Kórházba kell mennem 4 hónapos, kizárólag szoptatott baba mellett?
jesszusom,kézivel akartál fejni? nem mindenki olyan szerencsés,hogy az használ. nekem pl.mindig is erős szívás kellett. lehet két deci is a mellemben,kézivel semmi nem jön,gépivel meg 10perc alatt lejön. valószínű te is az a típus vagy,akinek nem jön be. ráadásul az inkább maradék lefejésre való,éjszaka teljes mennyiséget fejni vele 1 év. hidd el,menj be a mini manóba,kölcsönözd ki a medela lactinát,akár új vagy használt dupla szívófejet veszel hozzá,ezerszer többre mész. egyszerűen van amikor valakinek nem feji ki a kézi,nekem a gépiből is mindig a legerősebben kellett fejnem. a baba is marha erősen szívja,mikor véletlenül mellé cuppant kicsit,tiszta lila lett a bőrőm. nem mindenkinek válik be a kézi.hidd el a gép a legjobb,ha mást nem keress napi kölcsönzös helyett,van ahool 10 napra is lehet kölcsönözni,csak úgy meg drágábban jön ki havi szinten. csak dicsérni tudom azt a mellszívót. lesz ott tej,csak ne kézivel szenvedj!
13as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!