Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek mikor és hogyan jött...

Kinek mikor és hogyan jött meg először a menstruációja szülés után?

Figyelt kérdés

Kislányom 10,

5 hónapos, szoptatom. Szombat reggel rózsaszín volt a wc papír, napközben semmi. Este meg tegnap reggel megint színes volt, a betéten nappal csak épp egy kis halvány folt keletkezett. Ma ugyanez. Akkor most megjött, és az első csak ilyen pecsételő lesz, vagy mi ez? Vagy most ez van, utána pár hónapig megint nem lesz? Kinek hogy tért vissza a nem várt havija?

2010. febr. 15. 10:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
15 hónap után jött meg először. Ugyanolyan volt, mint a terhesség előtt. Reggel fájt a derekam, görcsölgetett, este megjött...
2010. febr. 15. 10:46
 2/11 anonim ***** válasza:
szűlés után a 7.hónapban.Azóta is rendxes,pont olyan pontos,mint szűlés előtt volt( 23 naponta 3-4 napig tart).Kisfiam ugyanugy szopcsizik azóta is (20 hós:-)
2010. febr. 15. 10:46
 3/11 anonim ***** válasza:
6 hónapos a kislányom, nekem a múlt hónapban jött meg először, még szopizik a kislányom , először 3 napig volt meg, nem nagy mennyiség, most másodjára már húzósabb, mert tegnap és ma is annyira fáj a hasam, hogy moccani alig bírok.
2010. febr. 15. 10:47
 4/11 A kérdező kommentje:
most néztem, hogy közben véletlenül nyomtam egy entert. Szóval 10 és fél hónapos. :-)
2010. febr. 15. 10:51
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Fél éves a babám, nem szoptatom, tápszeres. Letelt a hat hét szülés után, és rá két napra megjött. Azóta is rendben van minden, időben jön.

2010. febr. 15. 11:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem szülés után 5 hónappal jött meg ( 6 hónapig szoptattam ) Az első és a második 7-8 napig tartott, most pedig tegnap kellett volna megjönnie, de még nem "jelentkezett"
2010. febr. 15. 11:21
 7/11 anonim válasza:
Szülés után 5 hónappal jött meg. 3 hónapig tudtam szoptatni. Előtte 1 hétig iszonyúan fájt a fejem. Ugyanúgy 6 napig tartott, mint előtte. És ugyanolyan rendszertelen is maradt. :( Utána 40 napra jött meg. Most várom a következőt.
2010. febr. 15. 11:24
 8/11 anonim ***** válasza:
5 hónapos volt a babám, amikor megjött. Most 9 hós, és azóta minden hónapban pontosan érkezik. Az első 2 hónapban az első napokban csak pecsételés volt, aztán 3-4. napon kezdett rá rendesen.
2010. febr. 15. 11:26
 9/11 anonim ***** válasza:
En csaszarral szultem,negy honapra ra megjott,remalom,rengeteg betetet elhasznalok ,nem is tudom ,ez mindig igy marad?
2010. febr. 15. 12:03
 10/11 anonim ***** válasza:
11 hós a babám, még szopiztatom, és nem jött meg, ilyen rózsaszínes vacak már nekem is volt néhányszor, de ennyi
2010. febr. 15. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!