Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is teljesen felborult...

Másnak is teljesen felborult a menstruációja szülés után?

Figyelt kérdés
Egy éves lesz a kisfiam. Szülés előtt szinte napra pontosan mindig 28. napra lettem beteg. Mióta szültem azóta 30-34 nap között mozog a ciklusom, soha nem tudom pontosan kiszámítani. Amúgy szülés előtt is mindig közrejátszott az, ha sokat stresszeltem akkor késett. Most is ettől lehet? A babám 6 hónapos korától már menstruálok újra, és azóta ez így van. Azért lehet, mert többet idegeskedek a baba miatt és ez játszik közre? Szeretnék tesót, de így hogyan fogom tudni a középidőt? Teljesen el vagyok csüggedve! :-(((
2009. dec. 11. 09:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem idő kell a szervezetnek míg minden visszaáll a régi kerékvágásba! Nekem is fél év után jött meg, és 1 éves volt a kisfiam, mikor időre jött meg, addig volt, hogy másfél hetet késett, már azt hittem megint terhes vagyok! :-D Emiatt egyáltalán ne stresszelj, mert nem tudod befolyásolni, idővel be fog állni a dolog! Sőt egyáltalán ne stresszelj, az árt neked is, és a babád is biztosan érzi! Ezeknek a dolgoknak idő kell! Tudja a természet a maga dolgát!
2009. dec. 11. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!