Szerintetek jogos a felháborodásom? A férjem öccse rászólt a 11 hós kislányomra.
Tegnap ebéd közben fogtam anyósoméknál a gyereket, aki éppen a kanállal dobolt az asztalnál és közben azt hajtotta, hogy "zen" Szóval zenélt. A férjem öccse és kedvese éppen az esküvőjük részleteit ecsetelték, már vagy századszor. Ekkor idegből vagy háromszor rászólt a srác a gyerekre. Na én ekkor még nem szóltam semmit, csak a férjemet bökdöstem. Akkor borult a bili, amikor egy külön szobában a kimerült babám már majdnem elaludt erre öcsike bemászott valami f@szságért és a kicsi persze elkezdett üvölteni. Na úgy elküldtem a sunyiba hogy csak nézett.
Anyósék csak rosszalló pillantásokban fejezték ki a nemtetszésüket, hogy a kis kedvencüket leteremtettem.
"A kérdező kommentje:
A 77%-os, elég gyanús vagy nem hiszem hogy van egy óvodás gyereked. Neked inkább kutyáid vannak van egy ilyen érzésem...."
nem mindet én írtam, aki 77%-os, de igen, van ovis gyerekem. miért írtam volna, hogy van, ha nem lenne? amit én írtam, azt segítő szándékkal írtam, hogy inkább Te szólj rá, Te neveld, és akkor elejét lehet venni az ilyen kellemetlen helyzeteknek. nemigaz nem érezted, hogy ez gáz...szerintem egyszerűen unod a sógorodék esküvő-témáját, azért nem szóltál rá. de nekik ez fontos. ezért nem hibáztathatod, ha megtette helyetted.
abban meg egyetértettünk, hogy bunkóság berontani egy szobába, ahol egy kisgyereket éppen altatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!