Szerintetek jogos a felháborodásom? A férjem öccse rászólt a 11 hós kislányomra.
Tegnap ebéd közben fogtam anyósoméknál a gyereket, aki éppen a kanállal dobolt az asztalnál és közben azt hajtotta, hogy "zen" Szóval zenélt. A férjem öccse és kedvese éppen az esküvőjük részleteit ecsetelték, már vagy századszor. Ekkor idegből vagy háromszor rászólt a srác a gyerekre. Na én ekkor még nem szóltam semmit, csak a férjemet bökdöstem. Akkor borult a bili, amikor egy külön szobában a kimerült babám már majdnem elaludt erre öcsike bemászott valami f@szságért és a kicsi persze elkezdett üvölteni. Na úgy elküldtem a sunyiba hogy csak nézett.
Anyósék csak rosszalló pillantásokban fejezték ki a nemtetszésüket, hogy a kis kedvencüket leteremtettem.
Még nem volt ebéd csak csevej ember. Majd a te gyereked biztos csak egy dobozban vagy ketrecben fog csendben ülni...
Nem éreztem úgy hogy egy kiskanállal dobolni az asztalon akkora bűn, hogy rászóljak, de te majd biztos karóba húzod a kölyköd az ilyen dolgokért. Biztos baromi jó anya leszel.....
Kedves Kérdező!
Nekem már csak egy kérdésem van hozzád. Most akkor véleményeket vártál, vagy azt, hogy még 10-20 anya habzó szájjal a sógorod kerékbe törését követelje?
Bunkó volt a sógorod, hogy bement és felébresztette a kicsit. De mivel tragédia nem történt, elég lett volna annyit mondani neki, hogy figyu, legközelebb ha lefektettem a kicsit, ne menj már be oda, ha nem életbevágó.
A dobolással kapcsolatban meg nekem úgy tűnik, hogy az a válaszolók többségének a véleménye, hogy neked kellett volna rászólni. Legkésőbb akkor, amikor az öcsi először szólt rá és nem hagyta abba, mert ebből az jön le, hogy őt zavarja. Ehelyett te némán hagytad, hogy tovább püfölje az asztalt, persze, hogy rászólt megint.
Jogos az utolsó hozzászólás. Lehet, hogy csak megerősítést szerettem volna tettem helyességét illetően.
Bocs, hogy raboltam az időtöket, és bocs ha megsértettem valakit. Kívánom, hogy hasonló helyzetekben ti helyesen cselekedjetek! Szép napot és jó babázást, babavárást, álmodozást....
lepontozókkal ne foglalkozz, van aki hozzá sem szól, csak azzal szórakozik, hogy minden választ lepontoz, ami nem tetszik neki. ettől függetlenül a véleményemet tartom...
amúgy van erre egy vicc:
anyuka ül a vonaton, gyerek mellette, fiatalember szemben ül. gyerek folyton lóbálja a lábát, így rendszeresen rugdossa a szemközti fiatalember nadrágját. anyuka mosolyogva nézi. fiatalember egy idő után megunja, megszólal:
-asszonyom, rászólna a gyerekre, már csupa sár a nadrágom..
anyuka:
-hogy képzeli, nem fogom azért korlátozni, mert magát zavarja..
köv. megállónál srác leszáll, menet közben kiveszi a szájából a rágóját, és szép egyenletesen belekeni anyuka hajába:
-tudja asszonyom, az én mamámnak is hasonló elvei voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!