Szerintetek jogos a felháborodásom? A férjem öccse rászólt a 11 hós kislányomra.
Tegnap ebéd közben fogtam anyósoméknál a gyereket, aki éppen a kanállal dobolt az asztalnál és közben azt hajtotta, hogy "zen" Szóval zenélt. A férjem öccse és kedvese éppen az esküvőjük részleteit ecsetelték, már vagy századszor. Ekkor idegből vagy háromszor rászólt a srác a gyerekre. Na én ekkor még nem szóltam semmit, csak a férjemet bökdöstem. Akkor borult a bili, amikor egy külön szobában a kimerült babám már majdnem elaludt erre öcsike bemászott valami f@szságért és a kicsi persze elkezdett üvölteni. Na úgy elküldtem a sunyiba hogy csak nézett.
Anyósék csak rosszalló pillantásokban fejezték ki a nemtetszésüket, hogy a kis kedvencüket leteremtettem.
Kedves kérdező, már ne is haragudj de te vagy a hülye, hogy ilyen kérdést felteszel. Tudhatnád, hogy ha a te gyerekedről van szó akkor arra nyugodtan ráordíthat akár ki, de ha a kedves válaszolókkal történik hasonló, pl a kis jól nevelt ovis kislány haját meghúzgálja óvónéni mert rossz volt, a kedves anyunak nem tudom hogy állna a szája.
De ezek az anyák nem hagyják, hogy az ő 11 hónapos gyerekük társaságban rosszul viselkedjen, és ne adj Isten doboljon az asztalon. A férjednek , meg neked jól le kellett volna ordítani a babátokat, a fickót meg kitüntetni.
A vicc tetszett, de mint olvashattad itt egy tiszta lábú, kicsi babáról van szó mind1.
Az utsónak meg tök igaza van én vagyok a hülye.
Dehogy vagy hülye!
Szerintem hasznos volt a kérdés, hiszen sok véleményt olvashattál, volt, aki megerősített, és volt, aki egy picit más szemszögből mutatta meg Neked a kérdést. Szerintem mindegyiktől okosabbak vagyunk, attól a véleménytől is, amelyik eltér a miénktől, vagy nem olyan, mint amit hallani szeretnénk.
Egy biztos, jobban kell egymásra figyelnünk. A sógorodnak tolerálnia kell, hogy egy kisbaba nem úgy viselkedik, mint egy nyolcéves, neked meg meg kell értened, hogy ő nem tudja még, hogy egy babával hogy kell bánni, mit szabad, mit nem szabad, stb.
Legyél picit türelmesebb és megértőbb, ha olyan csinál, ami neked nem tetszik, el lehet nyugodtan mondani, de nem úgy, hogy leüvöltöd a haját. Persze, hogy furán néznek rád a többiek!
:))))
Na, én már ezek után hozzá se merek szólni, de az utolsó viccet remélem érted és az üzenetét is! Neked kellett volna a gyerekre szólni, ha mást zavar a viselkedése.
Sajnos a többség nem ért egyet veled, de ezen nem kell megsértődni. Megkérdezted, megmondtuk. Esetleg elgondolkozol, hátha igazunk van... Ha nem, az se baj, nekünk nem fáj, hidd el.
rááászóóólt??? aztatömeggyilkos mindenit az ilyennek! bitóra vele, de sofort :P:D:D!
egyszerűen nem hiszem el, hogy ez a kérdés komoly...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!