Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjszaka is alkalmazzátok az...

Éjszaka is alkalmazzátok az Aludj jól gyermekem módszert? Ha üvölt és az összes lakó felébred, akkor is?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 10:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
29%
Fortyoghatsz magadban :D lelked alján tudod, hogy igazam van.
2010. febr. 15. 13:55
 22/25 anonim ***** válasza:

fortyogok magamban?:))))))))))))

hát szerintem nem én.

igazad lenne? nem hinném, mert itt van a gépemben a könyv, elolvastam, és nem tartom jónak, ergo sem lelkem mélyén, sem az agyamban nem tartom annyira fontosnak, h alkalmazzam.

2010. febr. 15. 13:58
 23/25 A kérdező kommentje:

Anyukák! Ne kapjatok össze! Ha ezt tudom, ki se írom ezt a kérdést! Ez a "módszer" is megosztja az anyukákat, soha nem lesz ebben egyetértés, úgy sem tudjuk egymást meggyőzni!

Nekünk is vannak rosszabb éjszakáink, amikor 3x is kelünk, tehát 2,5 óránként. Volt, hogy mire elaludtam volna, már újra kelni kellett. Igazából ekkor már a foga zavarta (van kettő is :)

Nem tagadom, jó lenne, ha mondjuk csak 1x ébredne, de azért nem panaszkodom. És azt hiszem, Ő éhes is, mert elég rendesen eszik éjszaka, nem csak csócsálja a cicit és altatja magát rajta. Talán megpróbálom, hogy íratok fel tápszert, este adok neki, hátha hosszú távon ez fog beválni, mert lehet, csak éhes.....

2010. febr. 15. 14:29
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Aki olyan mázlista, hogy gyereke 11-12 órát alszik egyhuzamban, az ne kritizálja azt, aki megpróbálja 2 óránként kelő gyerekét megtanítani arra, hogy éjjel aludni kell!!!!

Az ilyen szülőnek fogalma sincs róla, hogy milyen az ha az ember (felnőtt és gyerek) hónapokon keresztül nem bírja kipihenni magát.

2010. febr. 16. 09:11
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
ha nem aludna, akkor elvinném pl. homeopata dokihoz, h segítsen. v utánaolvasnék, h mi lehet a baj. én senkit nem kritizáltam, egyszerűen a véleményemet írtam le. az én elveimmel ez a módszer egyszerűen összeegyeztethetetlen, de nincs 2 egyforma ember, tehát többet nem is fogok írni a témában.
2010. febr. 16. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!