Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjszaka is alkalmazzátok az...

Éjszaka is alkalmazzátok az Aludj jól gyermekem módszert? Ha üvölt és az összes lakó felébred, akkor is?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 10:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
47%

A babáknak szeretetre és a szülő közelségére van szükségük nem pedig egy hülye könyvben leírt módszerek alkalmazására.

Mindennek a kulcsa a szeretet.

2010. febr. 15. 12:22
 12/25 anonim ***** válasza:
73%
Attól még szereti valaki a gyermekét, hogy megpróbálja megtanítani neki, hogy hogyan aludjon el egyedül. Az anyasághoz hozzátartozik az is, hogy nevelni és tanítani kell. Vannak babák akikkel könnyebb és vannak akikkel nehezebb. Persze biztos, hogy könnyebb ha valakinek egy kisangyal a babája. Az én gyerkőcöm sosem volt egy csak eszik és alszik baba. Még 1-2 hónaposan sem, uh. elég sok energiát és türelmet igényel, de attól, hogy hagyom/hagytam néha sírni, még szeretem és egyáltalán nem vált kárára.
2010. febr. 15. 12:30
 13/25 anonim ***** válasza:
78%
Kedves első!!! A Te gyereked mennyiszer ébred éjszakánként??? És Te! ha sírni hagyod a gyermekedet, az mennyi ideig tart???? Ne mond, hogy soha nem hagytad még sírni a gyerekedet, mert ezt nem veszem be!!!!!!! És ha a könyvben leírtakat megfelelően alkalmazz valaki, és a gyerek is elég érett rá, akkor maximum 3 percet sirdogál!
2010. febr. 15. 12:52
 14/25 anonim ***** válasza:
34%

mivel szerintem ez a módszer kínzás, ezért azt hiszem egyértelmű, h nem hagyom sírni egyébként sem:)

nem ébred éjjel, 21 hónapos, este 9től reggel 8ig alszik, már jó ideje. 2,5 hónapos kora óta nem kel éjjel enni. mivel jött a fogzás, volt 1 cudar hónap, akkor 4 hónapos volt. elkezdtem adni neki a chamomillát, ami nekünk nagyon bevált, azóta megint alszik szépen. abban az 1 hónapban ringattam éjjel, és nem mondom, h nem volt fárasztó óránként kelni, de a mo. akkor az lett, h magam mellé tettem és ott tudott aludni.

tehát sem én, sem ő nem kel éjszaka.

a másik kérdésedre: nem, nem hagyom sírni. 1 dolgot nem tűrök, az pedig a hiszti, ezzel ő teljes mértékben tisztában van. akkor beviszem a szobájába, ott kidühöngi magát, aztán elbeszélgetünk a dologról, de szerencsére nincs szükség sokszor rá.

én ösztönből nevelem a gyermekemet és azt gondolom ennél jobb "praktika" nincs. nem szeretnék vitatkozni senkivel, egész egyszerűen leírtam a véleményemet...

(1.)

2010. febr. 15. 13:01
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

ja, és még vmi:

nagy ívben sz@arok arra, h mit veszel be és mit nem...

2010. febr. 15. 13:04
 16/25 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon sok primitív mammmmmóóócaaa....
2010. febr. 15. 13:16
 17/25 anonim ***** válasza:
72%
No igen. Le is írtad látod! A Te gyereked nem ébredt fel olyan sűrűn, hónapokon keresztül, örülj neki. Viszont én meg látod ezzel nem értek egyet, hogy bezárod a szobájába! ez aztán humánus, ugye?
2010. febr. 15. 13:44
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

bezárom??????????????????????????????????????

ezt ugyan hol olvastad??????????????????

tehát: beviszem, leültetem az ágyra, és otthagyom gondolkodni. én pedig kimegyek a nappaliba. 1 ajtó sincs soha!!! becsukva az otthonunkban, csak a bejárati, h nehogy kiszökjön, mert a 2. emeleten lakunk, épp a lépcsővel szemben.

2010. febr. 15. 13:47
 19/25 anonim ***** válasza:
29%

ja, és még vmi:

hö-hö

gondolom a gyerek most is be van zárva, azért érsz rá össze-vissza írni minenfélét.....

2010. febr. 15. 13:48
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

:)))) pontosan:)))))

épp alszik, azért érek rá.

van még vmi hasonlóan elmés mondanivalót?

2010. febr. 15. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!