Éjszaka is alkalmazzátok az Aludj jól gyermekem módszert? Ha üvölt és az összes lakó felébred, akkor is?
A babáknak szeretetre és a szülő közelségére van szükségük nem pedig egy hülye könyvben leírt módszerek alkalmazására.
Mindennek a kulcsa a szeretet.
mivel szerintem ez a módszer kínzás, ezért azt hiszem egyértelmű, h nem hagyom sírni egyébként sem:)
nem ébred éjjel, 21 hónapos, este 9től reggel 8ig alszik, már jó ideje. 2,5 hónapos kora óta nem kel éjjel enni. mivel jött a fogzás, volt 1 cudar hónap, akkor 4 hónapos volt. elkezdtem adni neki a chamomillát, ami nekünk nagyon bevált, azóta megint alszik szépen. abban az 1 hónapban ringattam éjjel, és nem mondom, h nem volt fárasztó óránként kelni, de a mo. akkor az lett, h magam mellé tettem és ott tudott aludni.
tehát sem én, sem ő nem kel éjszaka.
a másik kérdésedre: nem, nem hagyom sírni. 1 dolgot nem tűrök, az pedig a hiszti, ezzel ő teljes mértékben tisztában van. akkor beviszem a szobájába, ott kidühöngi magát, aztán elbeszélgetünk a dologról, de szerencsére nincs szükség sokszor rá.
én ösztönből nevelem a gyermekemet és azt gondolom ennél jobb "praktika" nincs. nem szeretnék vitatkozni senkivel, egész egyszerűen leírtam a véleményemet...
(1.)
ja, és még vmi:
nagy ívben sz@arok arra, h mit veszel be és mit nem...
bezárom??????????????????????????????????????
ezt ugyan hol olvastad??????????????????
tehát: beviszem, leültetem az ágyra, és otthagyom gondolkodni. én pedig kimegyek a nappaliba. 1 ajtó sincs soha!!! becsukva az otthonunkban, csak a bejárati, h nehogy kiszökjön, mert a 2. emeleten lakunk, épp a lépcsővel szemben.
ja, és még vmi:
hö-hö
gondolom a gyerek most is be van zárva, azért érsz rá össze-vissza írni minenfélét.....
:)))) pontosan:)))))
épp alszik, azért érek rá.
van még vmi hasonlóan elmés mondanivalót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!