Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Alkalmazzátok az álometetést?

Alkalmazzátok az álometetést?

Figyelt kérdés
Nem kérdésem lenne, csak szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy a legtöbb helyen azt írják nem kell büfiztetni, mert annyira el vannak lazulva ilyenkor a babák, hogy nem nyelnek levegőt. Na, ez így nem állja meg a helyét. Mi alkalmazzuk a módszert, be is vált, viszont minden egyes etetés alkalmával falat rengető büfit produkál a babám, és édesen alszik tovább. Pedig tényleg teljesen laza, látszatra valóban nem nyel levegőt, és mégis. Szóval szerintem nem szabad kihagyni ilyenkor sem a büfiztetést.
2011. okt. 20. 15:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
örülök, hogy így van, és másnak adsz tanácsot kérés nélkül, igazán hasznos volt.
2011. okt. 20. 15:35
 2/11 TKI Ibolya ***** válasza:
Az én gyermekeim soha nem tudtak böfizni,hiába próbáltam akár fél órán át akkor sem.
2011. okt. 20. 15:47
 3/11 A kérdező kommentje:
Bocs, tapasztalatot osztottam meg, mert egy barátnőm babája irtózatosat bukott, és gondoltam aki érdeklődik a téma iránt talán hasznosnak találja. De örülök, hogy ilyen jóindulatú választ sikerült ide biggyesztened! Büszke lehetsz magadra!
2011. okt. 20. 16:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia! Köszi a tanácsot, tényleg hasznos. Én még annyit fűznék hozzá, hogy én is alkalmaztam, de mint kiderült feleslegesen, és csak "rászoktattam" hogy olyankor is egyen. Amikor felkelt 12-fele, mindig megetettem, egy idő után már magamtól, mielőtt még felkelt. Utána az sült ki belőle, hogy akkor is etettem, amikor már nem igényelte volna, sokat evett, és rosszul aludt, mert rossz volt a kis gyomra. De mivel rászoktattam, hogy akkor is eszik, ezért kelt magától, hiába nem kellett neki... Szóval óvatosan, nehogy nálatok is ez legyen.
2011. okt. 20. 17:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem volt rosszindulatú az előző válaszoló, csupán megjegyezte, hogy náluk másképp van. Ezen kár felháborodnod.
2011. okt. 20. 17:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Az én véleményem az,(már ha valakit érdekel:)), hogy az álometetésnél, sokkal jobb módszer, ha elalvás előtt láncetetést csinálsz. Itt nincs az a veszély, hogy ha büfizteted felkel,mert még ébren van amikor eszik.Nálunk ez a módszer nagyon bevált 8 hetes korától végigalussza az éjszakát.És csak annyi, hogy az fürdés előtti és utáni etetés között nem telik el csak 1,5 óra.
2011. okt. 20. 18:44
 7/11 anonim ***** válasza:
bocsánat, de mi az a láncetetés?
2011. okt. 20. 20:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Nállunk megállta a helyét az álometetés....soha nem büfizte vissza a kaját!
2011. okt. 20. 21:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Miket látok itt? Álometetés, meg láncetetés?

Ezek meg mit jelentenek? Soha nem hallottam még róluk. Valaki elmagyarázá! Főleg ezt a láncetetés dolgot, ha tényleg beválik, hogy nem kel fel tőle a baba!

Amúgy az álometetésről sejtem mi lehet a lényege. Gondolom az, hogy a baba elalszik szopi közben, és az a dilemma, hogy felkeltsük-e büfizni, vagy nem. Én mindig büfi pózba teszem ilyenkor, aztán néha kijön belőle valami, néha pedig csak csüng a vállamon aludva, és inkább visszateszem büfi nélkül, de akkor álmában alul jön ki neki, mert nagyon hangosakat pukizik tőle.

ÉN azt vettem észre, ha

2011. okt. 20. 22:50
 10/11 anonim ***** válasza:
A könyv címe Suttogó, bárhol megveheted, az csecsemők etetéséről, altatásáról, napirendjéről, egy amerikai szerző írta, de ha nem akarod végig olvasni, vaskok, akkor ne is vedd meg, mert csak egységben érthető meg.
2011. okt. 20. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!