Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjszakára hogy teszitek le...

Éjszakára hogy teszitek le aludni a babátokat? Hasra, háton, oldalt?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 08:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Fiam 6hós, az első pár hónapban csak hason tudott aludni.Úgy 3hónapja a hátára fektetjük de nem telik el sok idő oldalára fordul és ahogy megyünk bele az éjszakába hason van.

2010. febr. 15. 08:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem a kezdetektől fogva oldaltfekve alszik. Néha hason.
2010. febr. 15. 08:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mindig hason altattam a kisfiamat. Legfőképp azért, mert háton fekve folyton felébredt arra, hogy álmában hadonászik és rugdos- hason pedig nyugodtan aludt. (ma is -hamarosan 4 éves lesz- sokszor ugyanúgy alszik hason, mint akkoriban, fenekét feltolja, a két lábát térd alatt keresztbe teszi- klasszikus magzati pózban. :)

2010. febr. 15. 08:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Kislányom már kezdetektől hanyatt aludt.3 hós kora óta forog,de nem fordul át éjjel.6 hós.
2010. febr. 15. 08:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Első naptól kezdve hason alszik. Mostanában tanulta meg a hasról hanyatt fordulást, és van is vele gondom, mert visszafordulni még nem tud, de hanyatt aludni sem (ahogy írta az egyik válaszoló, állandóan felébred a saját kalimpálására - rejtély, hogy ez miért van így). Így most többször is "dumál" éjszaka, hogy fordítsam vissza. :)

És párszor találtam már az oldalán is. Talán előbb-utóbb forgolódik majd magától....

2010. febr. 15. 09:24
 6/8 anonim ***** válasza:
5 hónapos kora óta oldalt fektetem le (két oldalt kispárna, hogy ne nagyon forduljon vissza). Ekkor került le róla a terpeszbetétes pelus, ami miatt csak hanyatt tudott aludni. Sajnos ez meg is látszott a buksiján, elég lapi hátul. Most 9 hónapos. A buksija alakul, de nem tökéletes.
2010. febr. 15. 10:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Nappal hanyatt, éjszaka oldalt, de néha már hasra fordul.Na, akkor meg szól, hogy fordítsam vissza, mert a takaró miatt nem megy neki.Ma 5 hónapos.
2010. febr. 15. 10:41
 8/8 anonim ***** válasza:
2 hetes kora óta hason altatom a kisfiamat, álmában szokott forgolódni, oldalra és hátra is, nem egyszer négykézláb kucorogva találom a sarokban, viszont, ha hanyatt fordul, arra legtöbbször felébred, de addig-addig igyekszik míg vissza nem sikerül neki fordulni hasra. ha nem sikerül, mert pl épp sarokban van és nincs hely, akkor sír, kelek és megfordítom. 8 hónapos
2010. febr. 15. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!