Anyukák este hogy altatjátok el a babátokat? Kisfiam 20 hónapos és este fél10 körül viszem be a szobájába aludni de még kb.45 perc mire elalszik.
Ott kell vele lennem a szobájába mert ha kijövök akkor üvölt :(! Hogyan próbáljam meg altatni hogy ne kelljen 1 órát ott ülni a szobájába?
Látom rajta hogy álmos de nemtudom miért nem alszik el!
Szia!
Nekem nagyon nagy mákom van a kislányommal, én soha nem altattam, mert nem volt rá szükség. Egyszerűen betettem a kiságyba, és ő tudta hogy este van,aludni kell. Egy hónapos kora óta átalussza az éjszakákat, csak olyankor riad fel ha fogzik éppen. Most 12 hónapos. Idők alatt csak annyi változott az elalvási szokásában, hogy most kap lefekvés előtt egy kis vizet. Viszont az alvós állata mindig kéznél kell hogy legyen, az arcához húzza, és úgy alszik el.
Sajnos ugyanez van nálunk is, csak nekünk lányunk van, 22 hónapos.
Eddig elaludt délben 15-20, este 30 perc alatt. De mostmár duplája mindegyik idő. Pár perc cicizés, be az ágyába és ott kell állnom mellette, simogatnom a pocakját, v néha egyszerűen csak ott lenni. Én is el vagyok keseredve, bevallom, sokszor majdnem megingok, h kiveszem, lefekszünk az ágyra a szobájában és majd ott elalszik...de ezt végképp nem akarom, örülök, h az ágyában alszik el, még ha ilyen hosszú ideig tart is.
Nekem nem baj, h ott kell lennem mellette, csak legalább hamarabb aludna el, m a kiságyra dőlve a napi majd'2 óra simizéstől már fáj és zsibbad mindenem.
Próbálom kicsit bent hagyni a szobájában egyedül, de csak mondja a magáét, magyaráz, majd egy idő után engem hívogat. Persze ha nem megyek, sírni kezd.
Fél 11-nél előbb nem alszik el. Ha netán vmi miatt kimaradt a du-i alvás, legkorábban 10-kor aludt el...szóval vhogy nem szeretne korábban aludni. Ja, és ha egész nap a levegőn van, akkor sem változik a helyzet...
Mostmár legalább tudom, h nem vagyok egyedül - eddig azt hittem, m ismerősöknél nincs ilyen probléma, beteszik az ágyba a gyerkőcöt és szépen elalszik egyedül...
Reménykedjünk, h ahogy nő, változik ez is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!