Kedves Anyukák, megszokott az egy 6 hónapos babánál, ha nem sír, hanem élesen sikít/visít?
*habár kitudja lehet kevés babával találkoztam eddig, elvégre nem vagyok gondozónő
de voltam bébiszitter is, gyerekeim is vannak és bnők is rámbízták sokszor
volt hogy még a szülők is meglepődtek, fogfájós éjszakáknál, hogy nekik nem alszik el így, hogy csináltam..
De imádom, amikor valaki ilyen okos.
Nekem a beszélő gyerekem is visítva sírt. Pontosan láttam mi baja, tehát amikor nem volt fájdalma, akkor is így visított (ha mondjuk nem kapta meg a plüsscicáját...). De gondolom én is a hülye anya kategória vagyok, aki nem érti a saját gyerekét, viszont más - vadidegen - sokkal jobban ért hozzá. :) Na hagyjuk.
Amúgy szerinted sokan tényleg beletojnak abba, hogy visít a gyerek? Mert én épp az ellenkezőjét látom! Azt hogy megtesznek ilyenkor mindent (többek között nyomják az egyszerűnek titulált espumisant is, ami amúgy kakit sem ér), és próbálják kitalálni mi lehet a gond, és segíteni a gyereknek.
Látszik nincs túl nagy tapasztalatod. De olvass csak könyveket, abban minden le van írva, és minden gyerekre ugyanúgy egyformán ez vonatkozik. Kivételek nincsenek! :D
Szerintem van baba, aki eleve visító hanggal születik, neki az a "természetes".
Amelyik baba persze csak nyöszörgős, és bizonyos helyzetekben mégis sikít, ott értem, hogy az valami fájdalmat feltételez.
Húúú, tudom, hogy 6 hónapos babáról van szó, de nekem 2-4-6 hónaposan és később is visított, mert konkrétan így született. Ő nem tudott soha sírni, hanem sikított, akármilyen baja volt, és ez később is megmaradt.
Értelmezd, ahogy olvasod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!