Mirrt nem vágatják le az Anyukák, a kisfiúk haját?
Egyre több kisfiún látom, hogy már igénytelen a haja, de mégsem vágják le neki.
Barátnőm fiának is már a háta közepéig ér a haja, alig lát valamit, mindig a szemébe lóg, és mégsem vágja le neki, mert szerinte így szép.
Másik ismerős fia a feje tetején kopasz , a nyakánál van egy sor haja ami 10 centis, denem fazonírozzák meg.
Ennyire igénytelenek, vagy nem érdekli őket, vagy ennyire elfogúltak?
az én fiam úgy ordít, mint akit nyúznak, ha meglátja az ollót. évente kétszer tudom fodrászhoz vinni. ha már a fülére lóg a haja, csak akkor igazítok utána.
rángatja a fejét, kiabál közben, szóval kész mutatvány.
ha elmegyünk a fodrászat előtt, ahova vinni szoktam, kiabál, hogy nem! pedig kedves nő a fodrász, én is hozzá járok. már azt is próbáltam, hogy ott legyen, amikor az én hajamat vágta a fodrász, de ez sem segített a helyzeten.
szóval lehet, hogy valami hasonló a sztori a többi hosszú hajú kisfiúval is.
Az én fiam is ordít, de konkrétan úgy, mint akit ölnek.
De én nem hagytam meg neki, mert csúnya volt, igénytelen, izzadt benne. Szóval beraktam az etetőszékbe, bekötöttem, és géppel lenyírtam neki. :)
nekem is az ismerettségi koromben van 3-4 kisfiu akiknek hosszu a hajuk. anyuka meg facebookra még ki is teszi a képeket, amin lofarokba, elol csatokkal van diszitve a gyerek haja....és odairja, igen, Áront sokan kislánynak nézik.. (valoszinuleg ez a dilis no lányt akart...csak éppen fia lett)
én nem kérdeztem semmit, csak kitoroltem az ismerosok kozul. egy debillel kevesebb.
Utolsó !
Előbb utóbb úgyis vágni kellett volna. Vagy a súlya is kirúgta volna. Szóval mindegy,hogy 1 vagy 3 vagy 6 évesen vágod,egyenes lett volna akkor végül. Lányomnak vagy 8x volt vágva a haja 15hós koráig és mégis loknis most is ,majdnem 2,5 évesen. Mindenki riogatott,nehogy levágjam,nem marad olyan.Hát mondtam is már nem egyszer volt vágva,genetikailag ilyen neki.Húzza ki a súlya neki is egyébként.Ha egyenesen hátközépig ér,akkor loknis tövig.Most egyenesen fenékig ér neki,most a tövénél már van pár centi egyenesség,mert lehúzza a súly.
Kérdésre visszatérve,nekem nem tetszik a hosszú fiú haj.De hát annyi kopasz lány is van,szóval... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!