Érdemes nagy felhajtást csapni 1 év körüli gyereknek?
Májusban lesz egy éves, áprilisban pedig ugye Húsvét van. A családban most elindult a vita, hogy mennyire kellene számára nagy felhajtást csinálni belőle.
Szerintem még nem igazán fogja fel, így születésnapján is bőven elég lesz, hogy összejön a tág család (ez mindenki születés- és névnapján így van) és sokan lesznek körülötte.
Nem tudom, milyen felhajtásra gondolsz, de a fiam 2. szülinapján is ez lesz.1-n is így volt. Meghívjuk a családot, főzünk, ebédelünk, megkapja az ajándékokat, és ennyi.
(fiam április közepén lesz 2)
Emlékezni nem fognak rá, de akkor is tartottam mindig a 3 gyerek születésnapját.
Jó közös élmény a családnak, készítsetek sok képet, egyetek, igyatok:)
Ajándékok garmadájára gondolok (kedvenc játéka a PET palack és egy színesen világító lámpaszerűség), illetve a húsvétnál nagy díszítésre, meg fessünk együtt (???) tojást, pakoljam tele a lakást nyuszikkal, stb. Ennek egy ovisnál látom értelmét, egy évesnél még inkább attól tartanék, hogy lerág és lenyel valamit a díszítésből.
Felnőttként nem igazán tartjuk már a húsvétot, akkor hoznánk vissza, ha már kicsit nagyobb.
2. vagyok.
Nekünk ezek magunk miatt is fontosak. Míg picik voltak, akkor is megadtuk a módját a Mikulásnak, adventnek, karácsonynak, gyermeknapnak. Nem tartom egyáltalán feleslegesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!