6 hetesen adhatok cumit a gyereknek?
te gyereked, azt csinálsz vele amit akarsz! :)
én nem vagyok cumiellenes, enyém nem fogadta el, a cicimen szeretett csüngeni :D aztán 4 hónaposan valahogy a kezébe került (néha próbálkoztam a cumival) és beleszeretett :) alváshoz kapta meg, meg ha sírt. 1,5 évesen ő dobta el, szó szerint, a fogzás miatt szerintem. így jó volt nagyon, örülök, hogy nem cumival a szájában ment oviba, de szerintem ez nem a szülőn múlik, mi szerencsések vagyunk :)
Szia!
Ha jól emlékszem kb 5 napos korától van cumija!
Pedig megfogadtam hogy.... :)
De annyira szereti:) Komolyan a cumi a MINDEN :)
Nincs mindig a szájában. Ha nyügi odaadom mikor tudom,hogy minden rendben,ölben van és mégis valami hiányzik....hát a cumi:) jól írod,ha megkapja akkor minden happy:)
Alvásnál is nála/vele van,nem mindig. Van mikor az segíti őt az elalvásban van mikor nincs rá szüksége:) Ha már nem kell kiköpi,de olyan messzire:):D Nagyon édi.
8 hetes kislányka anyukája :)
3-as vagyok. Nem fejeztem be az egyik mondatomat:)
Tehát megfogadtam,hogy soha nem szoktatom cumira,egyszer mint írtam kb 5 naposan,1 hetesen /nem emlékszem/ nagyon nyűgi volt,gondoltam,hogy áhh nekünk van cumink is itthon,megpróbáljuk... Hát annyira szerette/szereti,hogy ha ez neki örömet és megnyugvást hoz,eszembe sincs elvenni tőle:)
én is 6 hetesen adtam oda a lányomnak, most 3 éves, és alváshoz kell még, nyáron rábeszélem, hogy dobjuk ki a kukába és elviszi a kukás autó :)
Tehát csak alváshoz kell, reggel ébredés után felteszi a polcra és este veszi le, az oviban nem kell már az alváshoz. Én azt mondom, hogy inkább a cumi, mint hogy az ujját vegye a szájába. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!