Milyen ókori egyiptomi eredetű neveket lehet Magyarországon adni egy gyereknek?
fiú :Radamesz, Ozirisz,
lány:Anisa,Nefertari
Ezt most nem mondod komolyan?Ilyen megfoghatatlan dologban bíztok?Akárhol is él az ember, a gyerekkori csúfolódás sosem fog változni.Azt hinné az ember, hogy gyerekkori csínytevés, de valójában sok-sok élet megy tönkre és szörnyetegek születnek.Tudom lehet kicsit túlzás s tényleg nem akarok beleszólni, de ilyen apófisz meg ilyeneket felejtsétek már el.Gondoljatok a gyerekre!
Én azt gondolom ha valakinek a vezetékneve Vég és lesz olyan kedves hogy a gyerekének a béla nevet adja, annak szívesen beleépítenék egy baseball-ütőt a fejébe, jópárszor.
Till Attila szüleit sem tartom teljesen épelméjűeknek, lehet roh*dt vicces, de igazából az ő fejüket is addig ütném amíg egy felismerhetetlen piros massza nem maradna belőle.
Továbbá akinek a vezetékneve Sötét és van olyan roh*dék állat hogy a gyerekének a Barna vezetéknevet adja (nem vicc, ilyet láttam a telefonkönyvben), annak egy "jó vicc volt igaz?" felkiáltással szétloccsantanám az agyát egy fegyverrel.
Lehet elmebetegnek tűnök, de hallottam pár pszichiátriai csoportterápiákon olyan keserves élettörténeteket, hogy a szívem belefájdult és egyszerűen nem jutottam szóhoz.
Meg kell értenetek, hogy egy egyszerű keresztnév választás is befolyással lehet a gyermeketek lelki fejlődésére.
A Kleopátra görög név.
Az Apófisz is görögösített, eredetileg egy egyiptomi, gonosz kígyóisten (démon) >Apep(i) után.
(okoskodtam egy sort)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!