Elő lehet valahogy segíteni, hogy egy 8 hónapos átaludja az éjszakát?
Este rendesen kapjon vacsortá.Éjjel pedig ne vedd ki az ágyából,ne menj oda hozzá,akkor sem ha sír.Néhány nap után megszokja,hogy éjjel aludnia kell.
Ha inkább megsajnálod,akkor még sokáig kelhetsz fel hozzá éjszaka.
figyi ha gyakran felveszed,hozzászokik.
hagyni kell,had sírjon,majdcsak abbahagyja amint megszokta,hogy nem körülötte futkoznak örökké.
Nyugodtan írjatok le, de ez nekem tiszta szadi.
Miért szakadjon meg az anyuka szíve?
A kicsim 13hós, de még mindíg megébred, bár változó időpontban.
Érdekes ez a kérdés...
Kisfiam egy éves volt, mikor eldöntöttem,hogy változtatni kell az éjszakai szokásain.Többször felébredt és sétálgatni kellett vele,csak ölbe volt hajlandó elaludni(12kilo).Miattam lett ez a rossz szokása,ezért nem akartam azzal büntetni, hogy sirni hagyom.
Mikor felébredt, nem vettem ki a kisagybol,legugoltam mellé és elkezdtem simogatni.Egy kicsit pityergett, de megnyugodott,s ez igy ment kb egy honapig.Ha nagyon sirt kivettem ket percre, aztan vissza és simogattam tovabb.Késöbb már nem kellettte simogatni, csak a kisagy melle terdelni és simogatta a fülem:-)Most 15 hónapos,és reggel 6ig alszik, aztán a nagy agyba mellettem szundizik meg egy orat.Nekem ez igy megfelel.
Az enyém 2szer ébred éjjel. egyszer inni, egyszer enni. de sosem sír. csak épp addig nem alszik vissza amíg tápit nem kap.
és felkelünk hozzá. váltva hol én, hol férj. kivenni, ringatni, stb. semmit nem kell csak odaadni neki az üveget, ő megissza és alszik is.
Mi ezt választottuk. Mikor nem adtuk neki akkor egy nagy szenvedés és sírás és tökéletesen felébredés majd órákig visszanemalvás lett a vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!