Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyucik, akiknek oroszlán a...

Anyucik, akiknek oroszlán a babája! Milyen a gyermek?

Figyelt kérdés
A lányom fél éves kis "oroszlán kölyök". A lehető legkiegyensúlyozottabb bébi. Talán az egész családból ő a legnormálisabb. Sosem hisztizik, és nagyon nyugodt. Ilyen marad később is?? Skorpió vagyok, remélem nem sokat változik az alaptermészete, mert vissza kell fognia majd az enyémet.
2010. febr. 14. 11:09
 1/8 anonim ***** válasza:
minden esély megvan rá, hogy jól kifogsz jönni vele, a skorpió is uralkodni szeret , az oroszlán is, de érdekes mód, együtt szeretnek a legjobban "uralkodni":))
2010. febr. 14. 11:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez aranyos!:D
2010. febr. 14. 11:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Az én lányom is oroszlán,6 hós.

Ő valóban uralkodik rajtunk.Ha valami nem úgy jön össze,ahogy ő akarja:hajaj

De igazából apján tud legjobban,mert ő aztán tényleg mindig a kedvben jár,legyen szó akár függönytépésről.

Apja szűz,én ikrek.

2010. febr. 14. 12:46
 4/8 anonim ***** válasza:
A mi csöppségünk is oroszlán. Hát elég akaratos,mit ne mondjak.Én kos vagyok (talán nem lesznek nézeteltérések) apa halak.
2010. febr. 14. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! kislanyom 18 honapos "kis oroszlan". Kisbabakent nagyon siros baba volt kb 6-7 honapos koraig. Nagyon igenylete a jelenletemet vagy azt hogy valaki foglalkozzon vele. Ez megvaltozott miutan elkezdett maszni majd jarni. Ma mar eleg onallo es ami nagyon bant hogy nem ragaszkodik nagyon hozzam ( ezt ugy ertem hogy nem sir utannam sot meg integet ha elmegyek es mondja hogy "pa"). Egyelore nem tul akaratos es keveset hisztizik. Kiegyensulyozott, okos kislany, megerteti magat habar keveset beszel. Amugy en is oroszlan vagyok (remelem azert jol kijovunk majd egymassal:))
2010. febr. 14. 13:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Lehet ha ráérez az uralkodás ízére, majd az én lányom is beindul.
2010. febr. 14. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia.Az én kisfiam is oroszlán,18 hónapos.Őszintén megmodva idáig csak egy héteig volt hisztis,a világ legjobb gyereke,bárhol elvan.Már baba korában is mindenki írígyelt a nyugodságáért.Mostanában viszont próbálgatja,hogy meddig mehet el és bizony ez néha hisztibe torkollik.Párommal mindketten bikák vagyunk,meg hát mindketten elég önfejűek is,így volt kitől örökölnie.Próbálom azért következetesen nevelni,és nem engedek neki,de nem mindig sikerül,olyan édesen mondja,hogy anya.
2010. febr. 14. 14:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Az en kislanyom is oroszlan 6 honapos. Nagyon nyugodt es kiegyensulyozott, de nala is igaz a mondas ne boszitsd fel az alvo oroszlant. Mar most uralkodik az egesz csaladon. :-)
2010. febr. 14. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!