Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Oroszlán anyukák, ti hogy...

Oroszlán anyukák, ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Ne gondoljátok hogy rossz anya, de oroszlán révén néha úgy szeretnék egy kis szabadságot. Bár lehet hogy most ezt még azért érzem mert még pici és anyatejes főleg ezért nekem mindíg itt kell lennem ( 4 órám van 2 etetés között ). De néha úgy érzem mintha meg lennék bilincselve. Imádom a gyermekem meg mindent megteszek érte de valahol az én úgy érzem hogy el vagyok "nyomva". Ezt nem tudom másként leírni, csak szeretném tudni hogy másnál is van-e így...
2010. febr. 7. 18:04
 1/9 A kérdező kommentje:
az első sorban a vessző előtt lemaradt a vagyok szó
2010. febr. 7. 18:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Oroszlán vagyok én is....

Nekem ilyen meg sem fordul a fejemben.Igaz nem is lenne kire hagyni a lányomat.De soha nem is akartam.Söt még most sem.2 éves volt most jan.30.-án.Otthon voltunk a nyáron a szüleimnél,rájuk sem hagytam a lányom.Vittem mindenhová magammal.Mindég jön velem boltba is.......

2010. febr. 7. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Oroszlán anyuka vagyok egy rák 7 hós babával. Háááát én nagyon féltem a kötöttségektől, világ életemben nagyon szerettem menni, és elhatároztam ha megszületik akkor sem fogok otthon ülni. 1 hós volt, mentünk kirándulni a Balatonra, igaz nem fürödni, csak egy kicsit csavarogni. Azóta is minden héten igyekszem egy kis szabadságot csinálni (pl.elmenni szaunázni, úszni, eténként mikor már lefeküdt a pici imádok sétálni az utcákon). Hála nagyon jó párom van, egy nyugodt babám, anyu is mindig vigyáz ha kell. Kifejek előtte, vagy van tápszer ha kellene és mehetek, vagy mehetünk.Szumma, szummárum: nekem is nehéz a kötöttség, de megpróbálok mindig egy pici változatosságot tenne a mindennapokba.
2010. febr. 7. 18:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Szintén oroszlán vagyok egy 6 hetes és egy 2,5 éves gyerkőccel. Tegnap voltam moziban és teljesen feldobódtam. Én nagyon igénylem a kikapcsolódást, bár nekem már az is az ha egyedül elmegyek pl a postára. Én most ezt a rossz időt viselem nagyon rosszul. Az első babám tavasszal született és már 3 hónaposan mentünk vele a Balatonra és onnantól kezdve már nem is éreztem azt a kötöttséget. Tudtam, hogy ha ezt 3 hónapos gyerekkel meg tudtuk oldani, akkor nincs lehetetlen. Azóta (2,5 éve) kb 4X voltam moziban, 2x koncerten, a nyáron sokat voltunk kirándulni. Szóval volt kikapcsolódás gyerekkel és gyerek nélkül is.
2010. febr. 7. 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia, mintha csak én írtam volna a kérdést!! Nekem egy 9 hetes fiam van, de nagyon vágyom egy kis szabadságra egyedül létre. Néha már az is jól esik, ha csak magamban lehetek egy kicsit a hálóban. Ráadásul a rossz idő miatt teljesen be van zárva az ember a házba. Akkora a hó, hogy mág a babakopcsit sem tudom kitolni. Szóval nem vagy ezzel egyedül. És persze én is nagyon szeretem a fiamat!
2010. febr. 7. 19:35
 6/9 A kérdező kommentje:

jó, már azt hittem velem van baj. mondjuk tényleg már lehet hogy egy kicsit könnyebb lesz, mert már pl. az uzsit kiváltjuk akkor van egy egész délután. csak valószínű a tél miatt van. megyek én is mintha űznének babával mindenhová ahová lehet és ő is szereti. majd ha jön a tavasz jobb lesz.

A rák babás anyukától kérdezném:

Nekem is rák babám van és tényleg nagyon jó baba, mesélnél róla hogy mire számíthatok még ? írják az érzékenységet hogy egyik percben sír, másikban nevet ezt pl. egyáltalán nem tapasztaltam még.

2010. febr. 7. 20:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja bocsi most látom hogy 7 hós, mi meg 6,5 hósak vagyunk akkor nem nagy a különbség. az én babám tényleg annyira jó természetű. mindenkivel nagyon jól elvan, ha megyük azt is nagyon szereti, elvan magában is ha kell.
2010. febr. 7. 20:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is oroszlán vagyok, és nekem is 7 hónapos rák jegyű fiam van fiam van.

Én mielött megszületett volna a fiam inkább otthon ülős tipus voltam,persze ez nem azt jelenti hogy sehova nem jártam.

Először én is megijedtem hogy most már aztán ha akarnék se tudnék menni valahova ő is anyatejes.

Nekem is jól esne már egy kis egyedül lét,meg hogy ki mozdulhassak egy picit hosszabb időre.

Az én rák babám nagyon akaratos és hisztis, igazi rossz fiú.:)

2010. febr. 7. 20:53
 9/9 anonim ***** válasza:
18:50-es rák jegyű kisfiú anyukája vagyok. Tulajdonképpen 16-ás leszünk 7 hósak, de már közelebb van mint a 6. Az én fiam is egy nyugodt tündér. Nagyon türelmes, szeret szemlélődni, nagyon érdeklik a szabályos minták, és tényleg ha magára hagyom akkor is elvan egy ideig. Nagyon érzékeny, ha néha hangosabban, vagy kissé durván szólok itthon, akkor rögtön megijed. Nagyon szereti a hasát. Most, hogy írtad, tényleg van olyan, hogy egyik percben sír, megvigasztalom,és következő percben már nevet.
2010. febr. 7. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!