Ha veszunk egy hazat szules elott es szuleskor meg felujitas alatt van pl emeletet akarunk rahuzni es egyeb felujitas is van, akkor ujszulottel be lehet koltozni a mar kesz reszbe?
Figyelt kérdés
Szoval, hogy vedono nem szol erte, hogy meg tart a felujitas? Nyilvan a foldszint meglenne. Szoval furdo, konyha szoba stb kesz lenne csak a tetoteret csinalgatnank meg.2015. márc. 1. 15:45
1/8 anonim válasza:
te sem gondolod, hogy egy bővítés miatt a kórházban fognának egy újszülöttet... :)
2/8 anonim válasza:
A védőnő általában olyasmit néz,hogy van-e ágya, fűtés megfelelő, nincs retek a lakásban. Illetve elsőnél az enyém akadékosan megszámoltatta,hogy hány ruhája van a gyereknek,miből mennyi, pelenkázáshoz minden kellék meg van-e, hogy a ha majd elkezd földön játszani a gyerek,hova fogom lerakni, háziállattól elkerítve,mert jaaaaj a macska megkarmolja :) Ha van egy lakható házrész,akkor minden rendben lesz.
3/8 A kérdező kommentje:
en semgy ertettem, hogy bentfognak a hazban, hanem hogy akadekoskodik, hogy tart a felujitas es pl koltozzunk anyosekhoz addig vagy valakihez. Mert pont nem akarok babaval anyosnal lenni. Ti is tudjatok miert. :)
2015. márc. 1. 15:59
4/8 A kérdező kommentje:
* korhazban fognak bent es na hazban. akad a net es nem mindig ir ki mindent, amit beutok es gyorsan irtam.
2015. márc. 1. 16:10
5/8 anonim válasza:
Ha az emeleten hangos, porral járó munkákat végeznek, az nem igazán kompatibilis egy újszülöttel. Nem tud aludni, a szálló port felnőttnek sem tesz jót, ha belélegzi.
Vagy hogy gondoltátok a munkálatokat?
6/8 A kérdező kommentje:
Atetoteri resz el lenne zarva az also resztol a lepcsofeljaronal szoval por nem jonne le, de ha le is jon a baba szobaba biztos nem megy be. A zajban nem vagyok biztos, de elvileg nem lesz falbontas es pufoles. Ha megis akkor meglatogatjuk a nagyit. De az sem baj ha megszokja az alapzajt. Persze meg mindig nem falbontasrol es furasrol beszelek. Majd megoldjuk valahogy.
2015. márc. 1. 18:30
7/8 anonim válasza:
Kedves 2-es. En mezes-mazosan megkerdeztem volna tole, hogy: -Ugye le lehet mondani a vedonoi szolgalatot? :D
8/8 anonim válasza:
2es vagyok :) 2hetente zaklatott, vagy berángatott a gyermekorvosi rendelőbe, (másokat is,ha kell ha nem, legtöbben betegek voltam,mert össze vissza fertőzték egymást a gyerekek), vagy meglepetésszerű támadásokat intézett,mikor időpont egyeztetés nélkül altatási időben egyszer csak nyomja a csengőmet, mint sz őrült. Tizensok éve védőnő, gyerekekről könyvszagúan beszélt, gyakorlati dolgokról semmit nem tudott. Akkor fogta vissza magát,mikor az egyik ilyen villámlátogatásnál harmadszor kértem,hogy távozzon, ő meg magyarázza,hogy két szinttel feljebb hogy van egy baba, na akkor majdnem megtéptem :) Bocs az offért,de ennél rosszabb verzió szerintem nincs, a legtöbb védőnő inkább tanácsot ad és segít,ahogy tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!