Mit csináljak a kis sombjával?
Figyelt kérdés
Csütörtökön az utolsó oltásást megkapta a kisfiam !
És még mindig érzek kis csomót a combijában!
Pedig borogattam!
Mennyi idő mulva kell hogy elmuljon a csomó?
Nem érzékeny neki!!.előre is köszönöm a válaszokat,üdc egy aggódó kismama
2010. febr. 13. 19:39
1/5 A kérdező kommentje:
Elnézést a kérdésben az combjával akart lenni!
2010. febr. 13. 19:39
2/5 anonim válasza:
Ha nem érzékeny, ne csinálj semmit, magától felszívódik. Én egyiknél se borogattam, így is elmúlt (igaz, külön felhívta a doki a figyelmemet, hogy ezek után az oltások után nem kell borogatni, csak régen kellett a DiPerTe-után ).
3/5 A kérdező kommentje:
Igen csak azért félek mert nekem amikor kicsi voltam a bcg oltás eredménye kis csomó formájában a hónom alatt jött kis és ki kellett műteni!
2010. febr. 13. 20:08
4/5 anonim válasza:
Szia,nekem is felhívta a doktor nénink a figyelmet,hogy ne borogassam ezeket az oltásokat,hanem,ha csomósnak érzem,rongyba csavart jégkockával finoman dörzsölgessem át!
Nálunk az egyik oltásnál nem kellett semmit csinálni,a másiknál csomót éreztem és kezeltem jégkockával!Hamar elmúlt!
Szia
5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Na szóval a jégkockás megoldás nagyon bejött!!
Már csak épp hogy lehet érezni egy picike csomót!
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat és főleg annak aki a jégkockás megoldást javasolta
2010. febr. 20. 14:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!