Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak a kis sombjával?

Mit csináljak a kis sombjával?

Figyelt kérdés

Csütörtökön az utolsó oltásást megkapta a kisfiam !

És még mindig érzek kis csomót a combijában!

Pedig borogattam!

Mennyi idő mulva kell hogy elmuljon a csomó?

Nem érzékeny neki!!.előre is köszönöm a válaszokat,üdc egy aggódó kismama

2010. febr. 13. 19:39
 1/5 A kérdező kommentje:
Elnézést a kérdésben az combjával akart lenni!
2010. febr. 13. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem érzékeny, ne csinálj semmit, magától felszívódik. Én egyiknél se borogattam, így is elmúlt (igaz, külön felhívta a doki a figyelmemet, hogy ezek után az oltások után nem kell borogatni, csak régen kellett a DiPerTe-után ).
2010. febr. 13. 19:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen csak azért félek mert nekem amikor kicsi voltam a bcg oltás eredménye kis csomó formájában a hónom alatt jött kis és ki kellett műteni!
2010. febr. 13. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia,nekem is felhívta a doktor nénink a figyelmet,hogy ne borogassam ezeket az oltásokat,hanem,ha csomósnak érzem,rongyba csavart jégkockával finoman dörzsölgessem át!

Nálunk az egyik oltásnál nem kellett semmit csinálni,a másiknál csomót éreztem és kezeltem jégkockával!Hamar elmúlt!

Szia

2010. febr. 13. 21:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Na szóval a jégkockás megoldás nagyon bejött!!

Már csak épp hogy lehet érezni egy picike csomót!

Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat és főleg annak aki a jégkockás megoldást javasolta

2010. febr. 20. 14:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!