Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért baj, hogy szeretem...

Miért baj, hogy szeretem öltöztetni a kislányomat? Van más ilyen anyuka itt?

Figyelt kérdés

Most 10 hónapos, de a születése óta imádom öltöztetni.

Külföldön élünk, így nagy a választék babaruhákban, a tervezők darabjai könnyen elérhetőek.

Születése után is csak akkor adtam rá rugdalózót, hogyha itthon aludt, amúgy mindig szépen, csinosan, csajosan öltöztettem.

De már többen mondták (leginkább idősebbek), hogy Ő nem egy játékbaba, vagy modell, hogy mindig a legdrágább, legújabb dolgok legyenek rajta, meg miért nem veszek használtat, úgyis kinövi...

Nem értem, hogy miért gond az, hogy szeretem, ha csinos.

2015. febr. 26. 10:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%

Istenem, megint egy okos kérdés ...

Nem, nincs itt anyuka rajtad kívűl, aki szereti csinosan öltöztetni a lányát ...

2015. febr. 26. 12:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne baj? Szerintem mindenki szereti csinosan öltöztetni a gyerekét, csak mindenkinek más a csinos. Akkor van baj, ha csak erre tudsz büszke lenni, h csinosan öltözteted a gyereket, mert mást nem nagyon tudsz adni neki. Nekem kicsit felületeskének, éretlennek tűnsz, h ennyire rápörögsz erre az öltöztetés témára, h még kérdést is írsz ki, h baj-e, meg hogy azzal foglalkozol, h mások mit mondanak. Nem mindegy? Normális, értelmes felnőtt elengedi a füle mellett, nem is emlékszik rá 5 perc múlva, h szomszéd Mariska szerint használtba kellene járatnod. Neked miért ennyire központi téma egy-egy darab ruha?
2015. febr. 26. 12:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretem egymáshoz illő, csinos ruhákba öltöztetni a kislányomat, de persze a praktikusság is szempont. Ő már nem szeret annyira öltözködni... :-) 8 hónapos múlt. Amúgy a kérdés szerintem is felesleges, hiszen persze, hogy mindenki szereti szépen öltöztetni a gyerekét, csak sokan vannak, aki örülnek, hogy jut egyáltalán ruha a gyerekükre. Nekünk is vannak jó állapotú használtak és vettünk akciósan újakat is, kaptunk is újakat. Amikor nekünk már nem kellenek, eltesszük, hogy másoknak is továbbadhassuk az ismerőseink körében. Mert attól, hogy párszor volt a kislányomon az a ruha, ergó "használt", még szuper állapotban van és nagyon is csinos!

Részemről tök feleslegesnek tartom, hogy pl. egy 50-es, 56-os babaruha felnőtt ruha mini utánzata legyen. Egy újszülöttnek a praktikusság és a kényelem a legfontosabb, egy csinos kis rugdalódzó ezerszer többet ér, mint egy farmernadrág ebben a korban. Később már persze, hogy lehet farmer, mikor áll, szalad, pl. vendégségbe én sem vinném "macinaciban". :-)

2015. febr. 26. 13:23
 14/17 anonim ***** válasza:
71%
Nekem 15 hónapos fiam van, de mindig csinosan öltözködik. Igaz magyarországon élünk, de szinte minden ruhája amerikából származik. Én büszke vagyok rá, amikor megjegyzik, hogy milyen vagány, csinos stb. Főleg hogy tescos áron jutok hozzá a calvin klein, guess, ralph lauren ruhákhoz.
2015. febr. 26. 17:11
 15/17 anonim ***** válasza:
61%
Én is ugyanígy vagyok. Soha nem adnék használtat a lányomra, és se vennék fel használtat, neki se adom. Imádom öltöztetni, mindig szépen, egymáshoz illő darabokba. Pont le...zarom, ki mit gondol erről. Tedd ezt te is!
2015. febr. 26. 17:46
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
Nekem lassan 4 honapos a fiam, de en is nagyon szeretem oltoztetni. Imadom, ha csinos, pasis, de emellett fontos az is, hogy kenyelmes legyen. Semmi problema ezzel. En is kulfodon elek, nem okoz gondot megvenni a szep darabokat. Es igen, en 20 eves vagyok. Es? Ha 40 lennek, is igy oltoztetnem. De szerencsere nem vagyok. Muhaha
2015. febr. 26. 19:35
 17/17 anonim ***** válasza:
41%
Nem vagy 40, majd leszel. Az írásodból látszik is a korod...muhaha...
2015. febr. 26. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!