Miért baj, hogy szeretem öltöztetni a kislányomat? Van más ilyen anyuka itt?
Most 10 hónapos, de a születése óta imádom öltöztetni.
Külföldön élünk, így nagy a választék babaruhákban, a tervezők darabjai könnyen elérhetőek.
Születése után is csak akkor adtam rá rugdalózót, hogyha itthon aludt, amúgy mindig szépen, csinosan, csajosan öltöztettem.
De már többen mondták (leginkább idősebbek), hogy Ő nem egy játékbaba, vagy modell, hogy mindig a legdrágább, legújabb dolgok legyenek rajta, meg miért nem veszek használtat, úgyis kinövi...
Nem értem, hogy miért gond az, hogy szeretem, ha csinos.
Istenem, megint egy okos kérdés ...
Nem, nincs itt anyuka rajtad kívűl, aki szereti csinosan öltöztetni a lányát ...
Én is szeretem egymáshoz illő, csinos ruhákba öltöztetni a kislányomat, de persze a praktikusság is szempont. Ő már nem szeret annyira öltözködni... :-) 8 hónapos múlt. Amúgy a kérdés szerintem is felesleges, hiszen persze, hogy mindenki szereti szépen öltöztetni a gyerekét, csak sokan vannak, aki örülnek, hogy jut egyáltalán ruha a gyerekükre. Nekünk is vannak jó állapotú használtak és vettünk akciósan újakat is, kaptunk is újakat. Amikor nekünk már nem kellenek, eltesszük, hogy másoknak is továbbadhassuk az ismerőseink körében. Mert attól, hogy párszor volt a kislányomon az a ruha, ergó "használt", még szuper állapotban van és nagyon is csinos!
Részemről tök feleslegesnek tartom, hogy pl. egy 50-es, 56-os babaruha felnőtt ruha mini utánzata legyen. Egy újszülöttnek a praktikusság és a kényelem a legfontosabb, egy csinos kis rugdalódzó ezerszer többet ér, mint egy farmernadrág ebben a korban. Később már persze, hogy lehet farmer, mikor áll, szalad, pl. vendégségbe én sem vinném "macinaciban". :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!