Mit csináljak? 4 hónapos kislányomat rázza a hideg és öklendezik ha kanállal próbálom etetni?!
Második gyerkőcöm, kisfiammal is 4 hósan kezdtük a hozzátáplálást, nem mondom hogy könnyű volt vele de ő legalább érdeklődött a kanalas evés után és bár a gyümölcsöket eleinte nem ette, a tejpép nagyon izlett neki.
Kislányomnál is most 4 hósan akartam nekiállni kóstoltatni, beszereztem mindent, alma-barack-tejpép, mindegyiktől rázza a hideg, öklendezik pedig nagyon picit adok a szájába, próbáltam hogy tápszert adok neki kanállal (ismerős az íze) de azzal is ez volt, már azért hagytam abba az egészet mert hajszál híján hányt...
A higitott gyümölcslevet sem issza meg.
Most úgy döntöttem, hogy várok, igazából nem maradunk le semmiről ha csúsztatok 1 hónapot, de ha 1 hónap múlva is így lesz akkor mit csináljak?
(tápszeres amúgy már 4 hetes kora óta)
Igen neki a kanál, az íz és az állag.
Pihentesd egy kicsit a dolgot, adj a kezébe kanalat játszani, vegye a szájába, csócsálja, ismerkedjen vele.
Nem kell egy hónapot várni, 2-3 hét múlva újra megpróbálhatod, játékosan. Előbb-utóbb úgyis megtanulja ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!