Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért baj, hogy szeretem...

Miért baj, hogy szeretem öltöztetni a kislányomat? Van más ilyen anyuka itt?

Figyelt kérdés

Most 10 hónapos, de a születése óta imádom öltöztetni.

Külföldön élünk, így nagy a választék babaruhákban, a tervezők darabjai könnyen elérhetőek.

Születése után is csak akkor adtam rá rugdalózót, hogyha itthon aludt, amúgy mindig szépen, csinosan, csajosan öltöztettem.

De már többen mondták (leginkább idősebbek), hogy Ő nem egy játékbaba, vagy modell, hogy mindig a legdrágább, legújabb dolgok legyenek rajta, meg miért nem veszek használtat, úgyis kinövi...

Nem értem, hogy miért gond az, hogy szeretem, ha csinos.

2015. febr. 26. 10:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
Énnis sokat öltöztetem. Sok ruhát kaptunk is meg vettem is. Ne foglalkoz ilyenekkel, ha neked ez jó akkor csináld. Igaz én vettem használtan is főleg amikor kúszott mászott már játszótére, hogy ne a legszebb ruhát koszolja. De azok is normálisan néztek ki.
2015. febr. 26. 10:43
 2/17 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem addig nincs gond ezzel a dologgal, amíg azt is figyelembe veszed, hogy komfortos, kényelmes ruhákban legyen a kislányod.

Nagyon sajnálom azokat a babákat, akik pár hetes/hónapos koruk ellenére merev anyagú farmerban vannak... az a ruhadarab állni, járni tudó gyerekekre való.

Én is szeretem csinosan öltöztetni a lányomat, sokkal több ruhája van, mint amennyire valóban szüksége lenne, de mindig csak és kizárólag kényelmes, puha, természetes anyagú ruhákat adok rá.

2015. febr. 26. 10:44
 3/17 OlivO ***** válasza:
69%
Csak pénzkérdés :) Amíg nem kell vigyázzba állni a játszón, hogy ne legyen koszos, addig miért is lehetne csinosan járatni?
2015. febr. 26. 10:59
 4/17 anonim ***** válasza:
90%

A világon semmi baj ezzel, de készülj föl rá, (bár nem tudom ott ahol éltek mi a szokás), de legkésőbb oviban/suliban sorra teszi tönkre a ruháját.

Két kislányom van, de ugyan arra a saras, koszos játszótérre viszik őket ki a suliidő alatt, mint a kisfiúkat. Szóval esélytelenek a szép ruhák. Havi 1 farmer így is tönkre megy, a leggings max 2 alkalmat bír, harisnya annyit se...

2015. febr. 26. 11:00
 5/17 anonim ***** válasza:
17%
Nem mindenkinek életbevágó kérdés, hogy a gyereke úgy nézzen ki, mint akit a divatlapból rángattak ki. Túlzás, amiket írsz. Tuti, 20-nál nem vagy több.
2015. febr. 26. 11:10
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Amíg neki kényelmes, addig semmi gond. Fontos, hogy ne lógjon ki a dereka, ne akadályozza a mozgásban. Ne irritálja a bőrét.
2015. febr. 26. 11:29
 7/17 anonim ***** válasza:

nem gond

ha van rá pénzed ...

csak kérdés mit fogsz szólni ha már lesz akarata a gyereknek és ez nem fog tetszeni neki ?

2015. febr. 26. 11:29
 8/17 anonim ***** válasza:
38%

Az utolso valaszolo valasza a nevetseg kategoria. Honnan az ordogbol ztudod h nincs tobb mint 20 eves????

Nekem egy 2eves lanyom van, imadom szepen oktoztetni. Sokan meg is jegyzik h ez a gyerek mindig olyan szepen fel van oltozve. Csinosan, de jenyelmes ruhakba! Es nem baj ha kuszik, maszik, koszolja. De megis igenyesen. Ha meg anyukanak van annyi penze h ne adjon ra hasznalt ruhst, miert is tenne? En adtam ra es adok is ra hasznaltat is, megse kapca rongynkent nez ki. Es kepzeld 27 eves vagyok. Akkor most h is van ez??? Miert kell lenezni azt aki ad magara? Miert kell kopdosni erte? Talan mert kicsit jobban megy neki az atlagnal?

Kerdezo a kerdesedre a valaszom, nem nem baj vegkepp! Nyugidtan add ra a szep ruhakat is, es igaza van az egyik valaszolonak h addig ez nem problema amig nem vigyazz allasba kell allnia, es kenyelmesek azok a ruhak. Lehet szepet, csinosat, divatosat kenyelmesben is talalni. Gondolom nem habcsoknak van oktoztetve es a sarokban ulhet benne egesz nap.

2015. febr. 26. 11:33
 9/17 anonim ***** válasza:

Nekem a 3 fiam mellett van az egyszem lányom, hát hogy a fenébe ne öltöztetném csinosan, csajosan, ez Magyarországon sem pénzkérdés, mert a turiban is gyönyörű dolgok vannak lányoknak, fiúknak már kevésbé. Tényleg csak az a lényeg, hogy a ruházata praktikus és kényelmes is legyen amellett, hogy csinos, életkorának megfelelően legyen használható, ne legyen kényelmetlen, ne szorítson, ne fázzon benne stb.

A fiaimat is szeretem menőn öltöztetni, de őket már nehezebb, kevés a választék fiús ruházatban.

Ha megteheted, öltöztesd, ne foglalkozz más véleménnyel, csak arra ügyelj, hogy ruházata a babának is kényelmes legyen. Később ha megnő, majd ő fog diktálni, majd meglátod, hogyan alakul az ízlése.

2015. febr. 26. 11:36
 10/17 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Szerintem egyáltalán nem baj :)

Én is imádom öltöztetni a kislányomat,"ki nem szereti?" :)

Ne foglalkozz másokkal.. Úgy tégy ahogy te jónak látod:)

Később úgy fogsz tenni,ahogy kislány látja jónak :)

2015. febr. 26. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!