Miért baj, hogy szeretem öltöztetni a kislányomat? Van más ilyen anyuka itt?
Most 10 hónapos, de a születése óta imádom öltöztetni.
Külföldön élünk, így nagy a választék babaruhákban, a tervezők darabjai könnyen elérhetőek.
Születése után is csak akkor adtam rá rugdalózót, hogyha itthon aludt, amúgy mindig szépen, csinosan, csajosan öltöztettem.
De már többen mondták (leginkább idősebbek), hogy Ő nem egy játékbaba, vagy modell, hogy mindig a legdrágább, legújabb dolgok legyenek rajta, meg miért nem veszek használtat, úgyis kinövi...
Nem értem, hogy miért gond az, hogy szeretem, ha csinos.
Szerintem addig nincs gond ezzel a dologgal, amíg azt is figyelembe veszed, hogy komfortos, kényelmes ruhákban legyen a kislányod.
Nagyon sajnálom azokat a babákat, akik pár hetes/hónapos koruk ellenére merev anyagú farmerban vannak... az a ruhadarab állni, járni tudó gyerekekre való.
Én is szeretem csinosan öltöztetni a lányomat, sokkal több ruhája van, mint amennyire valóban szüksége lenne, de mindig csak és kizárólag kényelmes, puha, természetes anyagú ruhákat adok rá.
A világon semmi baj ezzel, de készülj föl rá, (bár nem tudom ott ahol éltek mi a szokás), de legkésőbb oviban/suliban sorra teszi tönkre a ruháját.
Két kislányom van, de ugyan arra a saras, koszos játszótérre viszik őket ki a suliidő alatt, mint a kisfiúkat. Szóval esélytelenek a szép ruhák. Havi 1 farmer így is tönkre megy, a leggings max 2 alkalmat bír, harisnya annyit se...
nem gond
ha van rá pénzed ...
csak kérdés mit fogsz szólni ha már lesz akarata a gyereknek és ez nem fog tetszeni neki ?
Az utolso valaszolo valasza a nevetseg kategoria. Honnan az ordogbol ztudod h nincs tobb mint 20 eves????
Nekem egy 2eves lanyom van, imadom szepen oktoztetni. Sokan meg is jegyzik h ez a gyerek mindig olyan szepen fel van oltozve. Csinosan, de jenyelmes ruhakba! Es nem baj ha kuszik, maszik, koszolja. De megis igenyesen. Ha meg anyukanak van annyi penze h ne adjon ra hasznalt ruhst, miert is tenne? En adtam ra es adok is ra hasznaltat is, megse kapca rongynkent nez ki. Es kepzeld 27 eves vagyok. Akkor most h is van ez??? Miert kell lenezni azt aki ad magara? Miert kell kopdosni erte? Talan mert kicsit jobban megy neki az atlagnal?
Kerdezo a kerdesedre a valaszom, nem nem baj vegkepp! Nyugidtan add ra a szep ruhakat is, es igaza van az egyik valaszolonak h addig ez nem problema amig nem vigyazz allasba kell allnia, es kenyelmesek azok a ruhak. Lehet szepet, csinosat, divatosat kenyelmesben is talalni. Gondolom nem habcsoknak van oktoztetve es a sarokban ulhet benne egesz nap.
Nekem a 3 fiam mellett van az egyszem lányom, hát hogy a fenébe ne öltöztetném csinosan, csajosan, ez Magyarországon sem pénzkérdés, mert a turiban is gyönyörű dolgok vannak lányoknak, fiúknak már kevésbé. Tényleg csak az a lényeg, hogy a ruházata praktikus és kényelmes is legyen amellett, hogy csinos, életkorának megfelelően legyen használható, ne legyen kényelmetlen, ne szorítson, ne fázzon benne stb.
A fiaimat is szeretem menőn öltöztetni, de őket már nehezebb, kevés a választék fiús ruházatban.
Ha megteheted, öltöztesd, ne foglalkozz más véleménnyel, csak arra ügyelj, hogy ruházata a babának is kényelmes legyen. Később ha megnő, majd ő fog diktálni, majd meglátod, hogyan alakul az ízlése.
Szia!
Szerintem egyáltalán nem baj :)
Én is imádom öltöztetni a kislányomat,"ki nem szereti?" :)
Ne foglalkozz másokkal.. Úgy tégy ahogy te jónak látod:)
Később úgy fogsz tenni,ahogy kislány látja jónak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!