Ha a babám enyhén oxigén hiányosan született, mikor látható ha valami baj van és miben nyilvánul ez meg?
Már 13 hónapos a babám és minden rendben van eddig. Nincs le maradva a mozgásban és értelmi szintje is rendben. Okos, gyorsan tanul, rendesen eszik, életvidám kis krapek.
Csak mindig ott van bennem a félsz, hogy ha eddig nem volt semmi baja akkor jelentkezhet-e ez 2-3 éves korban is valami? Lehet hogy egy kicsit parás is vagyok?
figyelj, az én babám is 4-es apgarral született. engem a baba viselkedése teljesen megnyugtatott, én már nem aggódom, pedig még "csak" 10,5 hónapos. ne félj! minden rendben van! nagyon sok baba születik oxigénhiánnyal, és semmi bajuk nincsen. főleg a mozgásfejlődésre hathat ez ki, de ha nálatok se volt semmi probléma eddig, akkor szerintem szerencsére már ezek után sem lesz. ismerek olyat, akinek a babája hipotón volt oxigénhiány miatt, de a dévényesek őt is kikezelték. hidd el, ezeket a bajokat nagyon hamar kiszűrik és kezelik!
noj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!