Száraz a kislányom könyöke?
Figyelt kérdés
Tanácsot szeretnék kérni, hátha volt valaki hasonló helyzetben.
Mindig is szárazabb volt a kislányom bőre, de amióta hideg van nagyobb felületen ilyen a könyöke és a térde, nem piros nem viszket neki és nem is fáj. Ezért gondoltam hogy nem ekcéma, de már kezdek elbizonytalanodni Eddig is csak gyógyszertári fürdetővel mosakodott, de most már azt is elhagytuk és gyógyszertári napraforgóolajjal kenegetem neki. Mintha javulna valamennyit, de még mindig száraz. Lehet hogy mégis csak ekcéma, csak enyhe formában? Gyerekorvoshoz csak áprilisban megyünk a 15 hónapos státuszra, szerintetek vigyem le megmutatni neki hamarabb? A védőnő használhatatlan szóval őt inkább nem hívom fel.
Köszönöm a válaszokat!
2015. febr. 21. 12:52
1/2 anonim válasza:
Nekem is a 2,5 éves kislányomnak ki szokott száradni a könyöke de nekünk az az ekcéma mert neki ki szokott jönni.De most legutobb fogtam és baba testápolóval kentem be neki kicsit vastagabban mint szoktam és reggel este is így el mult.probáld ki neki.
2/2 anonim válasza:
Ha érzékeny a bőre, akkor télen jobban kijön. Egyik lányomnak ilyen a bőre, mindegy, hogy száraz bőrnek vagy ekcémának hívjuk. A lényeg, hogy minden este, fürdés után jól kend be a száraz részeket gyógyszertári testápolóval, súlyos esetben naponta kétszer is bekenheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!