A 6,5 hónapos kislányom feláll a kiságyban és a járókában. Hagyjam neki?
Mindenhol azt hallottam, hogy nem tesz jót neki, ha idő előtt felállítgatjuk vagy járni tanítjuk. Ő ezt magától csinálja pár napja, de nem tudom, hogy hagyjam-e neki. Nem fog elgörbülni a kis lába? A doki szerint a mozgásfejlődése 2 hónappal előbbre jár, de attól függetlenül mégis csak 7 hónapos lesz.
Ti hagynátok állni vagy ilyenkor mindig visszafektetnétek?
"Mindenhol azt hallottam, hogy nem tesz jót neki, ha idő előtt felállítgatjuk vagy járni tanítjuk. Ő ezt magától csinálja pár napja"
ha magától csinálja akkor hagyd
ha leülteted vagy fekteted úgy is megint feláll :-DDD
Legalább erősödik :D
De viccet félretéve, nem fog elgörbülni? Az anyósom ijesztget ezzel folyton :/
ha nem maradt ki a úszás, mászás, akkor lehet hagyni
amúgy nem
én visszakérdeznék! mit tudsz csinálni az ellen, hogy felálljon? nem lehet nem hagyni.
enyémnek is nagyon gyors volt a mozgásfejlődése, 7 hónaposan körbe járta a kiságyat, bútorok mellett totyogott. elgörbült a lába, de helyre jött :) napi 2 vigantolt kapott és speckó cipőt :)
Ez nekem is szöget ütött a fejemben, hogy, ha kimarad a kúszás, mászás és nem engedem felállni - mert ügye az olyan egyszerű - akkor elkezd mászni???
Egyébként a lányom nem kúszott.
Kettes voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!