Miben kellene altatnom? Már feláll a kiságyban és sokszor elesik és nagyon beüti mindig a fejét. Bővebben lent
Figyelt kérdés
6,5 hónapos kora óta áll a kiságyban kapaszkodva, egy hete megtanult állásból elülni. MInden lefekvés előtt kb. 10 szer kell lefeketetnem álló helyzetből, ha edig már elfárad és pont nem vagyok bent akkor nagyon megüti magát. Csendben van, már megvagyok győződve hohgy alszik, aztán csak a nagy ordításra megyek be. Szerintetetk tudok valahol venni még azt a régi típusú járókát, aminek nagyon lyukai vannak. Ezek a mostani utazó ágyak, nem használhatóak járókának. Ti miben tartjátok ilyen épp járni tanuló babátokat? Köszönöm2010. okt. 9. 12:17
1/3 anonim válasza:
az én kisfiam a kiságyában alszik ami rácsos. És van benne fejvédő, bár az ugye nem az egész ágyban körben van. De állítólag az Ikeában lehet venni olyat,ami körbeér.
Az utazóágyat sosem használtam járókának. És nappal kb. 10 hetes kora óta nem alszik máshol csak a saját ágyában. Amíg nagyon pici volt,addig a nappaliba volt/van egy járóka amiben néha aludt.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod. igen nekem van is az ikeaá csak az nagyon keskeny. és semeddig nem tart neki leszedni. ő is csak ebben alszik el, sehol máshol.
most próbálok vaterán nézni régi típusú járokát, még amilyen nekem is volt.
2010. okt. 9. 15:19
3/3 anonim válasza:
Az én hat hónapos kislányom is most kezdett fel állni.Két napig ő is nagyokat kuppant, de azóta szépen leteszi magát, leül, és a fejét is óvatosan rakja le.Én a rácsos kiságyban altatom, körbe rácsvédő van, és a kis paplannal kibéleltem, h.ne nagyon üsse meg magát.De már most bárhol a lakásban felhúzza magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!