Mire kell figyelnem, (tünet) ha tegnap este elhasznált Vape szúnyogriasztó lapocskát szedtem ki a 10 hónapos kislányom szájából?
Nem tudom van-e összefüggés, mert fogzik is (4 jön neki felül egyszerre) és az is megviseli szegénykémet.
Illetve több napja nagyon csípi neki a kaki, ha azonnal kiveszem, akkor is, és végig ordítja a peluscserét.
Ma reggel elvittem oviba a nagyobbat, visszaérvén a mama meséli, hogy már 10 perce sír, és tekeri magát. De előtte tisztába lett téve, tehát amiatt is lehet. Teljesen tanácstalan vagyok, és utálom magam. Hogy kerülhetett a földre ezt nem értem..:-(
Teljesen igazatok van, mindenkinek ment a zöld kéz.
Azt gondoltam, mivel nyáron napokig az az 1 db volt a készülékben, nem igazán árthat már úgy. :-(
It megtalálod a toxikológiai intézet zöld számát, amit ilyen esetekben lehet hívni
szerintem egy telefonhívást megér.
Esetleg majd megírnád a fejleményeket (amik remélem nem lesznek)?
Remélem nem lesz semmi gond a kislányoddal.
Mindenkivel történhetnek balesetek, nem emészd magad, Te is tanulsz belőle, de mindenképpen kérdezz meg szakembert ahogy előttem is írták. Ha ilyen van, akkor máskor minél előbb.
És tényleg egyáltalán nem kötekedésből, de februárban amikor nincs is szúnyog, miért volt a gyerek által elérhető közelségben a szúnyogriasztó lapocska?
Hogy van a kicsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!