Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek normális ez?...

Szerintetek normális ez? Szerintem nem.

Figyelt kérdés
Kisfiam amióta megszületett sírás közben , ha úgy veszi a levegőt olyan hangot adki mint egykis "béka". Nem tudom, hogy mondani, olyan horkolos, brekegős. A doki először azt mondta majd kinövi, most azt, hogy megfázott. Vigyen orvoshoz? (fül-orr-gégészetre)
2010. febr. 12. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:
SZia! Szerintem vidd el a fül-orr-gégére, jó esetben megnyugtatnak, hogy nincs semmi baj! Amúgy szerintem sem normális, én is aggódnék!
2010. febr. 12. 15:35
 2/3 anonim ***** válasza:

SZia!

Az én 2 hónapos lányom is brekeg, ha éhes, ezt a sírást már meg tudom különböztetni a nyűgös, vagy a vegyél fel sírástól :)

Én voltam vele pénteken a Betesdában fül-orr-gégészeten és szabályosan letolt a doki, hogy egészséges gyerekkel nem járunk kórházba. Amúgy az enyém is meg volt fázva, de a brekegés megmaradt. Sőt barántőm babaája is brekeg, szóval szerintem várjál még egy kicsit, ne infulenza időszakban menj vele orvoshoz, ha nem muszáj. Én alig vártam, hogy kijöhessek onnan...

2010. febr. 12. 16:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!!! Kicsit megnyugodtam, hogy nem csak az én fiam csinálja ezt. : ) Akkor nagybaj nem lehet. MÁr bejelentkeztem maszek dokihoz. Majd megírom nekünk mit mondott.
2010. febr. 12. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!