Szerintetek normális ez? Szerintem nem.
Figyelt kérdés
Kisfiam amióta megszületett sírás közben , ha úgy veszi a levegőt olyan hangot adki mint egykis "béka". Nem tudom, hogy mondani, olyan horkolos, brekegős. A doki először azt mondta majd kinövi, most azt, hogy megfázott. Vigyen orvoshoz? (fül-orr-gégészetre)2010. febr. 12. 15:24
1/3 anonim válasza:
SZia! Szerintem vidd el a fül-orr-gégére, jó esetben megnyugtatnak, hogy nincs semmi baj! Amúgy szerintem sem normális, én is aggódnék!
2/3 anonim válasza:
SZia!
Az én 2 hónapos lányom is brekeg, ha éhes, ezt a sírást már meg tudom különböztetni a nyűgös, vagy a vegyél fel sírástól :)
Én voltam vele pénteken a Betesdában fül-orr-gégészeten és szabályosan letolt a doki, hogy egészséges gyerekkel nem járunk kórházba. Amúgy az enyém is meg volt fázva, de a brekegés megmaradt. Sőt barántőm babaája is brekeg, szóval szerintem várjál még egy kicsit, ne infulenza időszakban menj vele orvoshoz, ha nem muszáj. Én alig vártam, hogy kijöhessek onnan...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!!! Kicsit megnyugodtam, hogy nem csak az én fiam csinálja ezt. : ) Akkor nagybaj nem lehet. MÁr bejelentkeztem maszek dokihoz. Majd megírom nekünk mit mondott.
2010. febr. 12. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!