Szerintetek tul mély a kapcsolat? Szerintem normális.
Az a helyzet hogy mindig ugyan oda járunk reggel boltba!Kisfiam állt. beszunyál egy kicsit, de ma nem szunditott hanem fent volt.
Elkezdett sirni és én automatikusan tudtam hogy inni szertne megkapta a cumisüvegét és ivot aztán szépen becsukta a szemét.
Mindezt az elado (ferfi)elött mire megkérdezte honnan tudtam hogy azért sir mert szomlyas.
Mondtam neki hogy nem tudom csak érzem néha mi a gond.Ez a dolgom hogy tudjam mikor mit szeretne elvégre az anyja vagyok.
A válasz:Az ő felesége sosem tudja mikor mit szeretne a gyerek és álltalában kisirja a szemét mire rájön.Nem normális hogy ennyire belsödleges a kapcsolatom a gyerekkel mert ez már tulzás.Meg ijszetö.
Reggel ota ezen jár az eszem hogy tényleg tulságosan belelátok vagy az elado felesége csinálja jol és hagyni kéne sirni.
De nem értem miért kell sirnia a gyereknek ha tudom mit kér és odaadom neki.
10 hos kisfiú anyukája
teljesen normális:)
az eladó felesége a nem jó anya.
egy anyának éreznie "kell" hogy mit mikor szeretne a babócája:)
én ugyan ilyen vagyok mint te:)
Szerintem teljesen normális, amit csinálsz.
Vannak kevésbé jól ráérző anyukák is persze, és vannak problémásabb gyerekek is, de azért már úgy a 10. hónap körül a legtöbb anya tudja, mit mikor "akar" a gyereke.
Miért kellene sírni hagyni, főleg, mikor tudod mi a baja?
Alapjáraton nem sok bajuk lehet, amiért sírnak. Éhes, álmos, szomjas és ne adj Isten fáj valamije, vagy unatkozik a babakocsiban.
Gondolom nem éhesen viszed el, akkor már csak 2 lehetőség marad, legegyszerűbb megkínálni innivalóval és elalszik, ha álmos. Az eladó felesége nem túl sok ésszel megáldott asszony lehet, ha ez neki nem egyértelmű.
B verzió, bókolni akart neked az eladó férfi.
Teljesen normális a kapcsolatod a gyerekkel!
Lehet az eladó gyereke még kisebb és "nem ismeri" annyira az anyja.
10 hónap alatt már nem csoda hogy minden gondolatát ismered a gyereknek.
Pl:Én is tudom már a nézéséből, ha esetleg rosszban sántikál...
21 hónapos kisfiú anyukája
Bocs félre nyomtam nem 10 hos hanem 15 elnyomtam mert mentem a nagyobbhoz.
Még egyszer bocsi
Akkor mostmár kezdek megnyugodni.
A nagyobbnál is tudom mikor mi a gond még mielött mondja.
Én és párom ehez hozzá szoktunk álltalában mindig bejön amit elsöre teszek vagy adok.
Az eladonak 18 hos a kislánya tündéri.Multkor taliztunk és elkezdett sirni elöször kekszet kapott de kiköpte.Aztán mikor mondtam lehet szomja azt monták nem hoztak inni pedig akkor még meleg volt én egy tiz perces sétára is vittem neki mindig.Így odaadtam a mi üvegünket ivott és elis aludt a kicsi.Azt a cumisüveget azota sem láttam.:-( pedig nagyon szerettem.Miután kiita a tartalmát anyucija automatikusan elrakta nekem fel sem tünt csak mikor hazaértem
Irigykedik, mert náluk nem megy minden ilyen "simán".
Amúgy én is tudom ránézésből, hogy mit akarnak az ikreim.
Anyósom is mindig csodálkozik születésük óta, hogy érzek rá mi a baj.2 éves ikrek anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!