Kisbabás fodrász anyukák 1 év alatt megtanulhatom ezt a szakmát?
húgom a munkaügyi központon keresztül ment, így ingyenes a képzés, mellette még keresetpótló juttatást is kap (minimálbért). azt hiszem, gyesen levő kismamáknak ugyanúgy járhat a kedvezmény, nem csak kifejezetten álláskeresőknek. ő minden hétköznap bejár, novemberben indult a tanfolyam, júliusban végez. nagyon nehéz bejutni, többször kell próbálkozni, és érdemes olyan kérelmet írni, amit szakember fogalmaz meg, inkább azokat részesítik előnyben mint a "fodrász akarok lenni, fizessetek kecsegek" típusú beadványokat. :) érdemes utánanézni mindenképpen.
noj
Én fodrász vagyok.Az én véleményem az,hogy 1 év alatt nem lehet elsajátítani e szakma minden 'csínját-bínját'...szerintem lehetetlen.Ez attól is függ,hogy egy év alatt mennyi gyakorlati óra szám van,ill. milyen az oktató.Én személy szerint sajnálom,hogy már ezt a szakmát is 'gyors talpalón' próbálják oktatni....de ez csak egy vélemény:)!
Amúgy mekkora baba mellett mennél vissza dolgozni,már fodrászként?
szintén fodrász vagyok,és egy azon véleményen vagyok amint elöttem is irták NEM LEHET 6 HÓNAP ALATT,rendesen elsajátitani.ugyanis ez nem olyan mint a matek h megtanulod.itt el kell lesni az oktató minden mozzanatát.mért ugy fogja a fésüt ollót... és sorolhatnám.persze egy minimális alapot kaphatsz talán.de nagyon sok fizetös továbbképzés létezik ahol bövitheted késöbbiekben a szakmai tudásod.sok szorgalom kell és kitartás hozzá.
de mindenképp kezd el ha szeretnéd nagyon jo szakma.
7 hetes kisfiu anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!