Mi 1 éves kora után vágtuk le,fiam van...géppel nyírtuk meg itthon nagyon ordított de aztán csak nevetett magán,és mivel imád fürdeni,így az utána következő fürdésnél már el is felejtette az élményt..Ma már 20 hós és pont a minap nyírtuk szintén géppel simán egy hang nélkül végigülte,kzben persze már engedtük neki a vizet a kádba....
Sok sikert!
2010. júl. 13. 11:54
2/15 anonim válasza:
1 éves múlt pár nappal. Ollóval akartuk, de majdnem felnyársaltuk, így géppel mentünk neki. Nem lett túl szép, mert ugye nagyon rövid lett, mint egy kiskatonának, de már megnőtt és most már szép. 19 hós kislány.
2010. júl. 13. 11:54
3/15 anonim válasza:
Nem sokkal egy éves kora után. Anyukám vágta le neki ollóval.
2010. júl. 13. 11:56
4/15 anonim válasza:
én 4 hónapos korában vágtam le itthon, géppel. Iró nagy hajjal született, ami szépen ki is hullott, viszont a feje tetején már olyan volt mint egy punk-nak, állandóan égnek meredt és már nagyon hosszú volt. Úgyhogy befektettem az ölembe és szépen lassan levágtam Neki. Egy kicsit hüppögött, de végig beszéltem hozzá és dícsértem, végül egész nyugodtan viselte.
Azóta már 2x vágtam neki ugyan így, de most már sokkal nehezebb, mert alig tudom egy helyben tartani. Viszont kevésbé izzad a feje.
2010. júl. 13. 11:57
5/15 anonim válasza:
1 éves,már 3x nyírattuk, és végig üvőlti szegény.
2010. júl. 13. 12:00
6/15 anonim válasza:
Kb. 8 hónapos volt, amikor először levágtam neki géppel. Apa feltette az egyik lábát a kád szélére, ráültette a kis Tökösömet, én meg végigmentem a fején a géppel, 9 mm-esre nyírtam. Persze nem volt egyszerű, mert mindig a hang irányába, felfelé akarta fordítani a fejét, de nem sírt, tulajdonképpen egy pisszenés nélkül tűrte. :)
2010. júl. 13. 12:09
7/15 anonim válasza:
8 HÓS, LÁNY. gÉPPEL LETOLTAM TÖK RÖVIDRE. nÉHOL HOSSZÚ VOLT, NÉHOL MEG SZINTE SEMMI, ELÉG BÉNÁN NÉZETT KI, ELŐL MÁR A SZEMÉBE LÓGOTT. Most már copfos nagylány.
2010. júl. 13. 12:13
8/15 anonim válasza:
Én most készülök neki először levágni. Géppel fogom. 7 hónapos.
2010. júl. 13. 12:20
9/15 anonim válasza:
6 hónapos volt, amikor először nyírtam neki. Pelenkázó feltétet letettem a földre, és ráhasaltattam. Elé rakat egy-két játékot is, hogy lekösse magát. Ollóval nyírtam.
2010. júl. 13. 12:28
10/15 anonim válasza:
Huha,hogy hány éves volt már nem emlékszem,vagyis hónapos de mikor nagynak találtam sztem egy éves lehetett,mert akkor volt nyár ,géppel.az első 3alkalmat végig ordította a következőknél bedugta az ujját a fülébe.Most már csak beleállítom a kádba és levágom egyedül neki,nem kell segítség sem.sztem egy fodrásznál nagyobb hiszti lenne és tényleg nem nagy dolog levágni minek fizessek ilyenért feleslegesen,pláne,hogy 5-10perc az egész...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!