Nagyon zsírosodik a hajam. A fodrász mondta hogy használjak baba sampont! Mi a véleményetek?
Nekem használt! Amúgy azt is mondta nekem a fodrász, hogy reggel mossak hajat, mert este intenzívebb a faggyúműködés és előbb fog zsírosodni a hajam.
16/L
Hát ha minden nap mosol hajat akkor tök mindegy mivel fogod mosni!!! Egy héten kétszeri hajmosás bőven elég,eleinte nehéz lesz kibírni,de ha azt akarod,hogy maradjon hajad,akkor ki kéne próbálnod.Olvass utána,de a hajad azért zsírosodik,mert nincs ideje regenerálódni,mert mindig megmosod.de zsírosodhat attól is hogy egész nap turkálod,fésülöd... Nem szabad túlesni a ló túl oldalára!
Én is egyszer kétszer megmosom minden nap,de csak most nyáron,de van hogy hetente csak egyszer,és akkor se azért mert zsíros és nem igénytelenségből.Sokkal szebb a hajam,egészségesebb és fényesebb és nem hullik ki a fele minden fésülésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!