Mit tegyek, hogy ne legyen egy rémálom a fodrász?
Szia én fodrász vagyok, nekem is volt ilyen gyerekem aki mindig sírt, de ő azért mert örökmozgó kisfiú, a mai napig, és sokáig tartott neki a hajvágás, mert hát ugye nem akartam megvágni sem, én úgy orvosoltam a problémát, hogy amíg megnyírom addig felültetem az asztalomra, ami nagyon tetszik neki, mert az ollón kívül mindent megfoghat, megnézhet, és mire rájön, hogy mi történik már készen is van a haja, és hidd el nekem egy 15 hós számára nagyon sok érdekes dolog van egy fodrász asztalán.
Még annyit, hogy volt olyan kis vendégem is viszont aki mindig ordított, de ő sajnos félt is tőlem, mert az "intelligens" anyukája minden alkalommal azzal "nyugtatta", hogy : Nem baj kisfiam sírj csak nyugodtan, biztos fáj, ugye, hogy fáj, de nem baj mindjárt kész vagyunk, és akkor majd meg fogjuk verni a csúnya fodrász nénit, amiért bántott téged.
Na ettől én a falnak megyek, hogy ne félne az a gyerek ha a hülye anyja rémisztgeti?
Bocs, ha hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!