Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Székrekedés. Mit tegyek?...

Székrekedés. Mit tegyek? Reszeletek lent.

Figyelt kérdés

6 napja kezdtem a hozzataplalast almaval, kemenyebb lett a szeklete a kisfiamnak, de meg nem volt veszes. TEgnap viszont az almat osszeturmixoltam egy kis fott krumplival es mara mar nagyon sirt kakilas kozben. Csak egy nagyon kemeny, pici kis "golyot" tudott kipreselni magabol.Adjak neki kammilla teat?Mennyit celszeru?A hozzataplalast most akkor szuneteltessem addig,mig a szekrekedese el nem mulik, vagy folytassam?Ha igen, mivel?Maradjak az alma,krumplinal,vagy adjak mast neki?

Tudtok ajanlani olyan oldalt,ahol mindent meg lehet tudni a hozzataplalasrol, ahol nem csak altalanossagokrol irnak?Mikor,mit,mennyit stb...A vedonom ossze-vissza beszel,nagyon fiatal es semmi tapasztalata nincs,ot inkabb mar meg sem kerdezem, multkor is butasagot mondott.Koszonom.

2010. febr. 12. 09:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Emiatt nem kell szüneteltetned a hozzátáplálást.

Ha almát adsz,keverd barackkal,ez lazító.A szilva,barack székletlazító.

2010. febr. 12. 09:57
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ja és ezen az oldalon találsz székrekedésre recepteket 6 hós kortól.

2010. febr. 12. 09:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, azt elfelejtettem irni,hogy 4,5 honapos a babam.Barack es szilva is adhato mar neki?
2010. febr. 12. 10:03
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt töltsd le, nagyon hasznos.

Miért kezdted el ilyen korán a hozzátáplálást? (nem szemrehányó a kérdésem, csak kíváncsi vagyok :) )

2010. febr. 12. 11:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért,mert 1hónapos kora óta tápszeres sajna és mert hihetetlen nagy érdeklődést mutat,mikor látja,hogy eszünk.Múltkor sírva fakadt,majdnem kiverte a kezemből az én ennivalómat.A száját folyamatosan nyitogatja, cuppogtat, nagyon nyitott az új ízekre.Az almát meg egyenesen imádja.
2010. febr. 13. 08:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, letöltöttem.
2010. febr. 13. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!