Szekrekedes? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 hos babamnak nem igazan megy a kakilas sajnos tapszeres mert betegseg miatt elapadt a tejem amikor 8 hetes volt a babo.Mar minden tapszert kiprobaltunk szinte de semmi:(( Nem magyarorszagon elek itt nem lehet bababarat hashajtot kapni.Cukros kamilla,torna nem segit homerot nem akarom mindig.Van valakinek otlete?2011. júl. 1. 18:57
1/10 anonim válasza:
Próbáld ki a Milupa Komfort tápszert. Ez kifejezetten hasfájós, székrekedéses babáknak lett kitalálva. Ha ez sem segít, akkor egy pár napig itass vele rostos bébi levet, az segíthet.
2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos a Milupa komfortol nagyon rosszul volt szegeny es mindet kihanyta ugyhogy az nem segitett sajnos:( a rostos lere en is gondoltam csak majdnem leharaptak a fejem a vedonok,hogy ilyen kis babanak azt meg nem szabad adni igy nem mertem:(
2011. júl. 1. 19:17
3/10 anonim válasza:
Rostos lé és őszibarack. Nem lesz semmi baja tőle. Persze mértékkel.
4/10 A kérdező kommentje:
Mennyit ihat a rostos levekbol?
2011. júl. 1. 19:33
5/10 anonim válasza:
Vizezd neki, még legyen íze. Látni fogod, hogy bejön-e neki. Nem töményen add neki, de bízd rá, tudni fogja mennyit kér. Első nap pár korty (max. 10), majd másnap amennyit akar. Segíteni fog neki és baja sem lesz tőle.
6/10 anonim válasza:
BEBA bifidusz-os tápszert próbáltad már?nekünk az segített
7/10 A kérdező kommentje:
Angliaban elek itt olyat sajnos nem lehet kapni.
2011. júl. 1. 20:48
8/10 anonim válasza:
Hasonló problémával küzdöttünk.
Védőnő tanácsára (de ha nem tanácsolja, akkor is) vettem a 4 hónapos kortól való őszilevet.
A gyerek már első alkalommal úgy rácuppant, hogy el sem akarta engedni a cumisüveget! Én nem hígítottam.
Nyugodtan adhatod neki, nem árt! De ha nem bírja a pocija, azt úgyis észreveszed.
Glicerines kúpot sem lehet kint kapni? Nálunk a hőmérőzés nem vált be, így ha nagyon muszáj volt, akkor kúpot adtam neki.
9/10 anonim válasza:
Szia! Esetleg érdemes lenne kipróbálnod, amit ebben a cikkben írnak, hogy picit több vízzel készítenéd el a tápszert. Hátha segítene.
Egyébként én is a szilvalevet vagy rostos őszibaracklevet ajánlanám. De előbb csak pár kanállal adj neki, nehogy hasfájást okozzon. :)
10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a tanacsokat!!Sorba probaljuk oket es az egyik majdcsak osszejon.
2011. júl. 2. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!