Ti vennétek egyszinű fekete babakocsit 1éves kislánynak?
Figyelt kérdés
2015. febr. 14. 19:20
1/10 A kérdező kommentje:
Peg perego booklet fekete kicsirol lenne szó gondoltam egy pink ülésbetéttel feldobnám.
2015. febr. 14. 19:23
2/10 anonim válasza:
Nem, mert nyáron nagyon meleg lenne.
4/10 anonim válasza:
Nekünk britax fekete volt, kislánynak, dierkt ilyet vettem neki, szerintem semmi baj a színével, nyáron se! A kupola azért van h védje a naptól, attól nem fog benne a gyerek felmelegedni!
5/10 anonim válasza:
Annyiból nem jó a fekete, hogy egyrészt este balesetveszélyesebb (kevésbé látható szürkületben), másrészt nyáron a nap látványosabban tudja megszívni a színét.
Ha ilyet vesztek, mindenképp javaslom, hogy sok fényvisszaverő matricát tegyetek rá.
7/10 H.Orsolya válasza:
nem vennék, mert a kosz, a legkisebb por is nagyon meg tud látszani rajta.
9/10 anonim válasza:
Nem vennék már 1 évesnek új kocsit, nemsokára önjáró lesz. De amúgy szerintem nincs gond egy fekete kocsival, bár én nem vennék ilyet.
10/10 anonim válasza:
Hú, én nem vennék, nekem erről most olyan Addams family-s babakocsi ugrott be :D, de gondolom valami modernebb kivitel :).
De komolyra fordítva nem vennék, ahogy már is írta nagyon felforrósítja nyáron a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!