Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket választanád? És...

Melyiket választanád? És miért? (Képek lent)

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

Nem tudom eldönteni melyiket vegyem.Tudnátok véleményt,tapasztalatot mondani valamelyik üléssel kapcsolatban?

Köszönöm.

2010. febr. 11. 08:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Tényleg 40-50 ezerért kell ülést venni a babának, hogy biztonságban legyen?
2010. febr. 11. 10:44
 12/20 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Nem, nem kell 40-50 ezer Ft-ért ülést venni. Szerintem mindannyian azt szeretnénk, hogy sose derüljön ki, hogy mennyire biztonságos. De az tény, hogy a törésteszteken meglátszik a különbség. Pl. mondta valaki, hogy az ismerőse karambolozott és a Pierre Cardin ülés sz@rrá tört, a gyereknek is eltört talán a karja (erre nem emlékszem pontosan). Én úgy vagyok vele, hogy jobb az elővigyázatosság, mert ha baj van, ne azon múljon a gyerekem testi épsége, hogy 20-30 ezer Ft-tal olcsóbb ülést vettem... Az a baj, hogy ezek ilyen drágák, de pl. lehet venni használtan, úgy olcsóbb. Mi utolsó, kirakati darabot vettünk, így került 30.000,- Ft-ba az ülésünk (Maxi Cosi). Nem vagyunk rongyrázók, nagyon sok mindent használtan vettünk, ruhákat turiban, bababiziben szerezzük, de az ülésen nem igazán akartunk spórolni.

Bocsi az OFF-ért...

2010. febr. 11. 12:41
 13/20 anonim ***** válasza:

teljesen egyetértek az utolsóval. (egyébként tényleg nem muszáj 50ezerért ülést venni, én sem költöttem rá annyit, (külföldről rendeltem), viszont arra odafigyeltem, hogy olyat vegyek, amit már teszteltek. nem ezen kell spórolni, hanem a cuccokon, amiket 3 nap alatt kinő. :))

ugyanez vonatkozik még a légzésfigyelőre. ezek a dolgok életet menthetnek.

nem biztos, hogy a 20ezres ülés gagyi... lehet hogy igen, de nem én szeretném tesztelni...

noj

2010. febr. 11. 15:03
 14/20 anonim ***** válasza:

09:57

Egy másik kérdésnél meg írtam, hogy 70 ezerért drága egy ülés, főleg ha nem isofixes és megkaptam, hogy ezen nem illik spórolni. Mi csak 50 ért vettünk.

( http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2010. febr. 11. 15:23
 15/20 anonim ***** válasza:

vegye a recarot, ha az a szimpi neki, és megteheti, mert nagyon jó ülés. de hidd el, a besafe ugyanolyan jó! :)

az isofix meg szerintem is felesleges, rég nem jó, ha a kaszninak kell megfognia az ülést... ott már hatalmas a baj...

noj

2010. febr. 11. 15:29
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek is a segítséget.

Bp.-en hol nézzem meg az autósülést ahol beletehetem a lányom is?

Mert voltunk a Kenguru Gold-ban(még csak erre volt időnk)és elég gyér a választék:(

2010. febr. 11. 21:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem még most az jutott eszembe, hogy tulajdonképpen bárhol belepróbálhatod a gyereket, ahol lehet ilyet kapni, attól még nem kell egyből megvenned. És ha már tudod, hogy a babának is jó, akkor megrendelheted nyugodt szívvel a neten, ha ott olcsóbb. Én nem pesti vagyok, így nem tudom amúgy hol lehet kapni üléseket.
2010. febr. 12. 07:22
 18/20 anonim ***** válasza:

Elefáni babadiszkont.

Mi Kamareerdőn voltunk, nagy a választék, ott is vettük az ülést.

2010. febr. 12. 07:27
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Megnézzük egy pár helyen az biztos.

2010. febr. 12. 09:21
 20/20 anonim ***** válasza:
2010. febr. 12. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!